Ättehögsvägen 30

Ättehögsvägen 30

Slutpris

2 290 000 kr


Granlo— Sundsvall

Ättehögsvägen 30


Slutpris
2 290 000 kr

Granlo— Sundsvall

Granlovilla med fin trädgårdstomt

Varmt välkomna till denna trevliga villa i två plan, lugnt beläget i centrala Granlo. Huset har sovrummen och de sociala ytorna på entréplanet och i bottenplanet finns stora biytor med verkstad, matkällare, tvättstuga, gillestuga, garage och förråd m m. Huset har bl a en mycket rymlig, inglasad uteplats som har ett soligt läge mot söder. Dessutom finns det är stor trädgård på baksidan av huset med plats för både odling och lek. Bostaden upplevs ljus och välkomnande. Bland renoveringarna under åren kan bl a nämnas takbytet år 2020 samt ny elcentral i hus och garage.

I lugna Granlo finns en hel del fina naturområden och parker, livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, pizzeria, minigolfbana m m. Det är också nära till förskolor, skola samt skog och mark och det är bra kommunikationer med buss in till centrum, busshållplatsen ligger endast några hundra meter bort. Här har ni promenad- och cykelavstånd in till Sundsvalls centrum och här finns plats för både den stora och lilla familjen att trivas. På mindre än tio minuter når ni Sundsvalls centrum med cykel.

Det är sällan en villa i detta kvarter är till salu.
Välkomna att boka in er på visning!


Boarea/biarea
95/115 kvm
Driftkostnad
36 102 kr/år
Tomtarea
1 009 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-06-03

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Ättehögsvägen såldes av oss 2023-06-03. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Ättehögsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.