Baldersvägen 16a / Norrmalm / Sundsvall

Välrenoverad 2:a med balkong i västerläge!

Slutpris
1 695 000 kr
Boarea
62 kvm
Avgift
3 241 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2020-02-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Baldersvägen såldes av oss 2020-02-19. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Baldersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrmalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Baldersvägen 16 A erbjuder högsta standard i ett av Sundsvalls bästa lägen! Det moderna köket är fullutrustat med b.la. vinkyl, balkongen i västerläge erbjuder sol från tidig eftermiddag till sen kväll.
Hiss finns!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Norrmalm

Norrmalm är en stadsdel i Sundsvalls innerstad, norr om Sundsvalls centrum. Den gränsar i söder till Selångersån (som utgör gräns mot Stenstan och Västermalm), i väster till stadsdelen Granlo, i norr till stadsdelen Granloholm och öster till stadsdelarna Haga och Heffners-Ortviken. Stadsdelen är relativt liten och långsmal.

Service

Här på Norrmalm finns Sundsvalls kommunhus, Sundsvalls vårdcentral, apotek och restaurang Cherry woken som serverat asiatisk mat. Här bor du med gångavstånd till Stenstaden med dess utbud av butiker, restauranger och uteliv.

Fritid

På Norrmalm finns Norrporten Arena som är Sundsvalls idrottspark, Sundsvalls IP, en fotbolls- och evenemangsarena i Sundsvall med inriktning på fotboll och med konstgräs. Här spelar GIF Sundsvall sina fotbollsmatcher på hemmaplan. Även festivaler och konserter under sommartid i Sundsvall brukar vara på Norrporten Arena. Ett annat populärt ställe här i Sundsvall är Norra berget. Norra berget är ett friluftsmuseum som påminner om Skansen i Stockholm. Här finns möjlighet att träffa djur, äta mat i restaurang Grankotten eller fika på mysiga cafeét Gesällen som erbjuder våfflor eller cafeét Gullgården. Det finns många grillplatser omkring och promenadstråk. Utsiktstorn "glasspinnen" som ger en vy över så gott som hela Sundsvall. Via Norrmalm finns möjlighet att ta trapporna upp till Norra berget eller gå runt på dess gångvägar.

Kommunikation

Gångavstånd endast några minuter från Stenstan och Sundsvall city. Bra bussförbindelser finns.

Familjeliv

Närmsta skolorna är Skvaderns gymnasieskola, Västermalm (gymnasium), Internationella Engelska skolan (statlig friskola, grundskola) och Prolympia. Ingen av dessa ligger i området Norrmalm utan precis utanför.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.