Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Brf Stenhammaren
Sundsvall / Centralt
Erstagatan 6
Pris: Kalkyl 3 159 000 kr
Boarea: 117 kvm
Avgift: 6 148 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 3

Nyproduktion / Sundsvall - Centralt / Erstagatan 6

Välplanerad och ljus lägenheter om 117 kvm!

Nyproducerad, välplanerad och ljus lägenhet!

Välplanerad och ljus lägenheter om 117 kvm. Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och allrum och öppningsbart glasparti mot den inglasade balkongen. Klädkammare i anslutning till det ena sovrummet. Gemensam takterrass med vidsträckt utsikt och hiss direkt till garaget!

På några minuter går man ner till centrum och kan uppleva stadens puls, äta på någon mysig restaurang, shoppa loss på de flertal butiker som finns i stadens kärna eller varför inte besöka Kulturmagasinet. Biografen Filmstaden finns alldeles i närheten av fastigheten. Vill man bo centralt och ha närhet till det mesta är detta ett utmärkt läge.


Se mer info och planritningar under dokument och länkar nedan.

Sponsrade länkar
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Lägenheterna har välplanerade ljusa kök med fönster och direkt anslutning till matplats och vardagsrum. Matplatsen alternativt vardagsrummet går att öppna upp mot den inglasade balkongen. Flera sovrum har dörr mot balkongen. Balkongerna är delvis helt inglasade. Badrummen är utrustad med golvvärme och beklädda med kakel och klinker. De är försedda med dusch, vägghängd WC, breda tvättställ, tvättmaskin och torktumlare.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  117 kvm (Boareauppgifter enligt ritning(ar))
 • Rum
  4 rum, varav 3 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2018
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning sker med en bergvärmepump och vattenradiatorer för åstadkomma lägsta tänkbara energiförbrukning och låga koldioxidutsläpp till naturen. Badrummen har elektrisk golvvärme.

  Det installeras två stycken ventilationsaggregat med värmeåtervinning. Ett aggregat betjänar garaget och styrs av mängden avgaser. Luften renas för att undvika att gaser och lukter sprids. Sommartid kyls tilluften med vatten från berggrunden.
 • Beskrivning
  Huset kommer att byggas i 12 våningsplan med två hissar från garaget till den högts upp belägna gemensamma terrassen. Det finns 26 garageplatser och 2 motorvärmarplatser som tillhör fastigheten.
TV- och Internetanslutning
 • I vardagsrum och sovrum kommer det att finnas fiberanslutna nätverksuttag. Det ingår ett grundutbud med tv-kanaler och en bredbandshastighet på 100 Mbit.
  Lägenhetsinnehavaren kan själv bestämma om utökat abonnemang. Porttelefon installeras och entrédörren kan öppnas från varje lägenhet.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Det finns 26 garageplatser och 2 motorvärmarplatser som tillhör fastigheten.
Ekonomi
 • Avgift
  6 148 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Obligatoriskt tillägg: Bredband 76 kr/mån.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  3,64
Föreningen
 • Benämning
  BRF Stenhammaren orgnr: 769630-0958 1/1 del.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  På plan 1 inryms driftsrum samt ordentligt tilltagna förråd till varje lägenhet. Utrymmen för cyklar, barnvagnar och rullatorer finns på de två garageplanen och plan 1. På plan 11 har vi en gemensam terrass med en uteplats för rekreation och en fantastisk utsikt.
Området
 • Fastigheten ligger i det gemytliga Södermalm som är en stadsdel söder om centrala Sundsvall, järnvägen och E14. Ovanför Södermalm ligger det populära Södra Stadsberget med hotell och skidstadion. Mot öster syns havet och den exklusiva nybyggda E4-bron.

  Södermalm hette tidigare Stenhammaren som nu har gett Bostadsrättsföreningen sitt namn. Härliga friluftsområden finns på gångavstånd. Södra Berget och Sidsjöområdet erbjuder fin skidåkning under vinterhalvåret och fina strövområden under resten av året. På några minuter går man ner till centrum och kan uppleva stadens puls, äta på någon mysig restaurang, shoppa loss på de flertal butiker som finns i stadens kärna eller varför inte besöka Kulturmagasinet. Biografen Filmstaden finns alldeles i närheten av fastigheten.

  Vill man bo centralt och ha närhet till det mesta är detta ett utmärkt läge.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn