Fregattgatan 9 / Norra Kajen / Sundsvall

Exklusiv lägenhet med tornrum och stor terrass!

Slutpris
4 050 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
3 514 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-06-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fregattgatan såldes av oss 2019-06-07. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Fregattgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Kajen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna exklusiva lägenhet belägen högst upp i huset intill vattnet på Norra Kajen! Här kliver ni in en mycket ljus lägenhet där det direkt innanför entrén finns stora fönsterpartier ut mot en fantastisk terrass på hela 20 kvadratmeter med kvällssol och utsikt mot stenstan! Mellan kök och vardagsrum är det öppen planlösning vilket bjuder på ett härligt ljus och från köket har vi utsikt mot vattnet österut. Som om inte detta vore tillräckligt kan vi dessutom ta trappan upp till ett tornrum med fönster i tre väderstreck där ni kan njuta framför den mysiga braskaminen. Dessutom finns här en stor balkong med morgonsol vilket är perfekt för morgonkaffet. I föreningen, vars hus färdigställdes 2017, finns en fin gästlägenhet samt tre gemensamma takterrasser. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.