Fridhemsgatan 41C / Östermalm / Sundsvall

Lägenhet i toppskick som måste upplevas på plats!

Slutpris
1 295 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
4 876 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-10-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fridhemsgatan såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Fridhemsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Fridhemsgatan 41 C och populära bostadsrättsföreningen Plugget.

På våning tre ligger 65 mycket välplanerade kvadratmeter, genomgående renoverad och färdigställd under 2018/2019. Två sovrum i bra storlek, kök och vardagsrum i öppen planlösning, egen tvättmaskin samt inglasad balkong i söderläge. Här finns allt som önskas!

Genomgående vitlaserat (slipbart) trägolv. Stilfullt kök i svart med alla bekvämligheter. Stor skjutdörrsgarderob med god förvaring och ny el samt ny elcentral. Söker du ett bekvämt boende i toppskick är det här lägenheten för dig!

I huset finns hiss samt tvättstuga och källarförråd. I föreningen finns det goda möjligheter till parkering.

Anmälan till visning sker via webben.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östermalm

Östermalm- Stadsdelen mitt mellan Södra Berget och Centrum!

Nöje

På Östermalm har du närhet till Stenstaden med dess utbud av butiker och bor med närhet till Skönsmons kvarterskrog. Flera fina grönområden och parker.

Fritid

Närhet till Kubenbadet och Kubikenborgs IP med fotbollsplaner, både naturgräs och konstgräs samt utomhusgym. Elljusspår för promenader, löpning eller längdskidåkning, spårsystemet sitter ihop med Södra Bergets spårsystem. Utförsåkning vintertid i Södra Bergets slalombacke.

Kommunikation

Med busslinje 4 tar du dig till Stenstaden och utan att byta linje även hela vägen till sjukhuset. Linje 3 tar dig till natursköna Sidsjöområdet. Med en promenad når du stadskärnan på cirka 10 minuter, längs vägen passerar du Sundsvalls Centralstation.

Familjeliv

Närhet till Höglunda skolan (högstadium), Skönsmonsskola (F-6) samt förskolan Vapelskogen och Grevebäckens förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.