Fridhemsgatan 60 / Sundsvall

Slutpris
1 225 000 kr
Boarea
70.5 kvm
Avgift
3 864 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fridhemsgatan såldes av oss 2020-09-14. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Fridhemsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fridhemsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Helrenoverad och genomgående trea med ljusinsläpp från två håll. Lägenheten har en bra planlösning med ett nytt kök, helkaklat badrum med tvättmaskin och rymligt vardagsrum med stora ljusinsläpp. Balkong med söderläge och utsikt mot innergård. Goda kommunikationer och närhet till Södra berget. Måste ses! Välkommen att boka in Er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Skönsmon

Skönsmon är beläget vid Södra bergets fot. Ett omtyckt bostadsområde med närhet till slalombackar och längdskidspår, elljusspår och utsikt över bron och Sundsvallsfjärden.

Service

I Skönsmon finns restauranger, konditori med café, ICA nära Kubiken, postombud, brandstation, m.m.

Fritid

Här finns Skönsmon fritidsgård, bibliotek, Kubikenborgs idrottsplats och Kubenbadet, Skönsmohuset med hobbylokaler, snickeri, vävstuga, biljard, uthyrningslokaler, Södra bergets friluftscentrum, Sundsvalls slalombacke och skid- och motionsspår med mera.

Kommunikation

Avståndet till centrum är cirka 1,5-3 km. Goda bussförbindelser, restiden ungefär 10 min.

Familjeliv

I närområdet finns förskolorna Linjalen, Enhörningen, Tallbacken, Skönsmon och Vapelskogen samt Skönsmonskola som innehåller alla klasser från förskoleklass upp till och med årskurs 6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.