Jacobséns väg 20 / Tunadal / Sundsvall

Bra läge i Tunadal!

Slutpris
1 625 000 kr
Boarea/biarea
84/60 kvm
Driftkostnad
34 360 kr/år
Tomtarea
1 022 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2020-08-06
Bostaden är såld!

Denna villa på jacobséns väg såldes av oss 2020-08-06. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på jacobséns väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tunadal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Jacobséns Väg 20 och denna mindre villa med potential! När ni närmar er huset kör ni genom en mycket vacker allé innan ni svänger ner till huset. Utvändigt har huset fått ett nytt tak 2015 och det har en fin trädgårdstomt med flertalet bärsorter.

I entréplanet finns idag två sovrum men det var tidigare även ett tredje sovrum och det är enkelt att återställa planlösningen till den lösningen. I källarplanet finns idag en gillestuga men även den skulle gå bra att använda som ett sovrum. Huset värms upp via bergvärme vilket möjliggör låga driftskostnader.

Huset är beläget i populärt område där ni når såväl centrala Sundsvall som Birsta inom 10 minuter. I närområdet finns Gärdehov med bland annat två ishallar, bandyplan, Nordichallen med fotbollsplan samt elljusspår. En kort promenad från huset finns busshållplats som trafikeras av stadsbussarna.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tunadal

Tunadal är stadsdel i tätorten Sundsvall i Sundsvalls kommun intill Alnösundet. Orten domineras av Tunadals sågverk, ägt av SCA, samt av Tunadalshamnen, som är Norrlands djupaste hamn med upp till 12,3 meters djup. Tunadal är beläget 0,8 km från Sundsvall centrum och 0,6 km från Birsta City, Sundsvalls största köpcentrum.

Service

Tunadal ligger i närhet från Sundsvalls största köpcentrum Birsta City där det finns något för alla. Allt från IKEA, matvarubutiker, systembolag, apotek, shopping, vitvaruhus, byggvaruhus, café och restauranger. Restaurang Etage, Scandic hotell Gärdet, bensinstation finner du i Gärdehov som ligger med gångavstånd från Tunadal.

Fritid

Gärdehov finner du med gångavstånd från Tunadal där Sundsvall hockey har sin hemmaplan, curling, bandy, konstgräsplan inomhus,

Kommunikation

Åker du med kollektivtrafik se turlista på Din Tur. Goda bussförbindelser.

Familjeliv

I närområdet finns Korsta skolan årskurs F-5, Trädets förskola, Solstrålens förskola, Förskolan Römsta och Ljustadalens skola från årskurs F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.