Kaptensgatan 7 / Östermalm / Sundsvall

Rymlig familjevilla med påkostade detaljer!

Slutpris
5 050 000 kr
Boarea/biarea
166/166 kvm
Driftkostnad
46 470 kr/år
Totalareal
884 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2019-11-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Kaptensgatan såldes av oss 2019-11-11. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Kaptensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig villa med centralt läge intill vackra Östra parken med gångavstånd till såväl centrum som till Sundsvalls Centralstation. I entréplanet slås man av den härliga rymden som planlösningen ger i samband med de stora fönsterpartierna. Här har kök och badrum renoverats med moderna och påkostade material samtidigt som originaldetaljer sparats så som fiskbens-parkett samt en fantastiskt charmig vikvägg mellan vardagsrum och matrum. På baksidan av huset finns både inglasad altan samt ett trädäck med trappa ned till ytterligare en uteplats. I entréplanet finns två rejäla sovrum samt ett kontor, tar vi trappan ned till sutterängplanet finner vi ytterligare två sovrum samt ett TV-rum. Dessutom finns det gott om förvaring samt garage i detta plan. Huset värms upp via bergvärme och även utvändigt finns påkostade detaljer bevarade så som skiffertak samt plåtarbeten i koppar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Östermalm

Östermalm- Stadsdelen mitt mellan Södra Berget och Centrum!

Nöje

På Östermalm har du närhet till Stenstaden med dess utbud av butiker och bor med närhet till Skönsmons kvarterskrog. Flera fina grönområden och parker.

Fritid

Närhet till Kubenbadet och Kubikenborgs IP med fotbollsplaner, både naturgräs och konstgräs samt utomhusgym. Elljusspår för promenader, löpning eller längdskidåkning, spårsystemet sitter ihop med Södra Bergets spårsystem. Utförsåkning vintertid i Södra Bergets slalombacke.

Kommunikation

Med busslinje 4 tar du dig till Stenstaden och utan att byta linje även hela vägen till sjukhuset. Linje 3 tar dig till natursköna Sidsjöområdet. Med en promenad når du stadskärnan på cirka 10 minuter, längs vägen passerar du Sundsvalls Centralstation.

Familjeliv

Närhet till Höglunda skolan (högstadium), Skönsmonsskola (F-6) samt förskolan Vapelskogen och Grevebäckens förskola.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.