Kubikenborgsgatan 14 B / Kubikenborg / Sundsvall

2:a endast en halv trappa upp!

Slutpris
770 000 kr
Boarea
55.4 kvm
Avgift
3 567 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på kubikenborgsgatan såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på kubikenborgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kubikenborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kubikenborgsgatan 14B och denna bra planerade 2:a bekvämt belägen en halv trappa upp.

Här finns en rymlig hall med platsbyggd förvaring samt klädkammare för ytterligare förvaring.
Kök med vita luckor, helkaklat badrum, sovrum och generöst vardagsrum som inrymmer både matgrupp och soffgrupp. Från vardagsrummet når man balkongen med förmiddagssol.
Tv och internet ingår i avgiften.

Omtyckt bostadsområde, här bor du med närhet till mataffär, gym, vårdcentral, pizzeria och Södra Bergets friluftsliv.
Goda bussförbindelser.

Välkommen att boka er för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kubikenborg

Kubikenborg är en stadsdel sydost om Sundsvalls centrum, mellan Södra Stadsberget och Sundsvallsfjärden. I väster gränsar stadsdelen till Skönsmon, i öster till obebyggd skogsmark.

Service

Här bor man nära Ica Nära Kubiken, pizzeria och det populära Kubenbadet med utebad. Gångavstånd till Skönsmon som bland annat har café, kvarterskrog, bibliotek, vårdcentral och apotek.

Fritid

I stadsdelen finns många större sportanläggningar placerade. Här finns bland annat ett antal fotbollsplaner, en baseboll- och en softbollplan, en amerikansk fotbollsplan och ett av 1970-talets få kvarvarande kvartersbad. Skönsmons kyrka ligger här. Här finns fina strövområden och skogsvägar upp till Södra berget som har slalombacke mm.

Kommunikation

Här finns mycket goda bussförbindelser och g

Familjeliv

Närmsta förskolorna är Kubens förskola och Förskolan Vapelskogen. Den närmsta skolan ligger i Skönsmon och är Skönsmons skola F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.