Kvarsätt 104 / Sundsvall

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
72 kvm
Driftkostnad
22 776 kr/år
Tomtarea
1 310 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2018-10-11
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Kvarsätt såldes av oss 2018-10-11. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Kvarsätt

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarsätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmigt, välplanerat och välrenoverat fritidshus med åretruntstandard med lantligt läge nära Sundsvall. Huvudbyggnad med två sovrum, badrum, kök, vardagsrum och inglasat uterum. Två gäststugor med var sitt sovrum samt förrådsbyggnad. Välkommen att boka in Er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bergsåker

I Bergsåkers centrum finns all slags service. Bergsåker är fjärde benet i travsverige med Bergsåkers travbana och här huserar även Sundsvalls ridklubb. Varje sommar anordnas den stora Selånger marknad i augusti med tivoli och marknadsstånd. Här kan man också kanota på Selångersån ända ned till Sundsvalls centrum. Cykelavstånd till både landsbygden och Sundsvalls centrum.

Service

Här finns livsmedelsbutik, trädgårdshandel, trevligt café, pizzeria, kiosk, frisör och massage.

Fritid

Här finns Sundsvalls Ridklubb och Bergsåkers travbana, Selånger IP med fotbollsplaner och isbana vid Folkets Hus där det ibland ordnas dans, bingo och föreläsningar. Vid idrottsplatsen finns en naturpark med stora gräsytor och en vacker promenad- och cykelväg runt Selångersjön.

Kommunikation

Avstånd till centrum cirka 6 km. Bussförbindelserna är goda, även nattetid. Restid ungefär 15 minuter. Gång och cykelbana till centrum.

Familjeliv

Här finns bland annat Bergsåkers skola, Österro skola, Härmsta förskola, Lillhälloms förskola och Spelevinken förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.