Lekängsvägen 2e / Sallyhill / Sundsvall

Ljus trea med inglasad balkong!

Slutpris
950 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
3 619 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lekängsvägen såldes av oss 2019-07-03. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Lekängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sallyhill är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På bekvämt cykelavstånd från centrum ligger Lekängsvägen 2E och denna fina trea! Lägenheten har genomgående planlösning med ett renoverat kök, två ljusa sovrum samt ett vardagsrum med utgång till inglasad balkong. På föreningens lugna bakgård finns en fin gemensam uteplats som står till medlemmarnas förfogande. Från lägenheten är det gångavstånd till bland annat Mittuniversitetet, mataffär, fotbollsplan, Friskis & Svettis & pizzeria, vårdcentral finns dessutom i samma byggnad. Bra månadsavgift där både TV & internet ingår.

Välkommen att boka er för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sallyhill

Sallyhill är området väster om Sidsjöbäcken. Det är ett lummigt och kuperat område i sluttningen upp mot Sidsjön med mindre grupper av flerbostadshus och villor från efterkrigstiden.

Service

I området finns en restaurang som erbjuder asiatisk mat. Promenadavstånd till Ica Nära i Sidsjön som även har postombud. Samt till pizzeria. Fin gång-och cykelväg ner till Sundsvall centrum.

Fritid

Här bor man med direkt närhet till Sidsjö friluftsområde som erbjuder många aktiviteter både under sommartid och vintertid. Fina och mysiga parkområden finns här vilket är perfekt för hundägaren.

Kommunikation

Avstånd till centrum är cirka 2 km och restiden cirka 5 min. Åker du med kollektivtrafik se turlista på Din Tur. Goda bussförbindelser, även nattetid.

Familjeliv

Här i området finns förskolan Kulan samt är det gångavstånd till S:t Olofskolan F-6.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.