Mogatan 16 / Östermalm / Sundsvall

Väldisponerad lägenhet endast en halv trappa upp!

Slutpris
925 000 kr
Boarea
55.9 kvm
Avgift
2 781 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mogatan såldes av oss 2019-11-21. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Mogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna trivsamma och väldisponerade 2:a i populärt område. Här bor man endast en halv trappa upp. Lägenheten erbjuder ljust och fint kök med goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrum med balkong mot innergård i fint västläge. Sovrum med gott om garderober och rymmer plats för dubbelsäng. Badrum med kakel och klinker.

Här på Östermalm är det lätt att trivas! I närområdet finns bland annat pizzeria, vackra grönområden, gång- och cykelavstånd till centrum samt närhet till Södra berget.

Här kan du bo och trivas länge!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östermalm

Östermalm- Stadsdelen mitt mellan Södra Berget och Centrum!

Nöje

På Östermalm har du närhet till Stenstaden med dess utbud av butiker och bor med närhet till Skönsmons kvarterskrog. Flera fina grönområden och parker.

Fritid

Närhet till Kubenbadet och Kubikenborgs IP med fotbollsplaner, både naturgräs och konstgräs samt utomhusgym. Elljusspår för promenader, löpning eller längdskidåkning, spårsystemet sitter ihop med Södra Bergets spårsystem. Utförsåkning vintertid i Södra Bergets slalombacke.

Kommunikation

Med busslinje 4 tar du dig till Stenstaden och utan att byta linje även hela vägen till sjukhuset. Linje 3 tar dig till natursköna Sidsjöområdet. Med en promenad når du stadskärnan på cirka 10 minuter, längs vägen passerar du Sundsvalls Centralstation.

Familjeliv

Närhet till Höglunda skolan (högstadium), Skönsmonsskola (F-6) samt förskolan Vapelskogen och Grevebäckens förskola.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.