Neptunigatan 11E / Centralt - Södermalm / Sundsvall

Trivsam 2:a med balkong!

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 727 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Neptunigatan såldes av oss 2019-03-26. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Neptunigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt - Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finner ni en välplanerad 2:a endast en trappa upp med gavelläge. Ljus och fin lägenhet med ljusinsläpp från tre väderstreck och bra planlösning. Centralt läge med gångavstånd till det mesta. Parkeringsplats med motorvärmare finns tillgängligt och bredband och ip-telefoni ingår i avgiften. Snabbt tillträde möjligt för den som önskar!

Välkommen att boka Er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.