Paviljongvägen 21 A / Sidsjön / Sundsvall

2:a i Sidsjön med underbar takhöjd!

Slutpris
995 000 kr
Boarea
72.3 kvm
Avgift
4 332 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Paviljongvägen såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Paviljongvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sidsjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva denna underbara 2:a i populära Sidsjön. Här finns lägenheten för dig som vill bo i en totalrenoverad lägenhet med närhet till naturen, motionspår och badplats. Flertalet rum har en takhöjd om 2,80 m vilket ger en härlig rymd åt bostaden. Genomgående ljus och trivsam lägenhet att bara flytta in i.

Bredband ingår i månadsavgiften!

Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sidsjö

Sidsjö är en stadsdel söder om Sundsvalls centrum. Området är uppkallat efter den intilliggande Sidsjön. Området har de senaste åren genomgått stora förändringar och här finns nu bostäder, friskolor, restaurang, gym och hotell. Sedan 2001 är sjön och dess strandområde ett kommunalt naturreservat. Här finns villaområden och flerfamiljshus.

Service

I Sidsjö finns bland annat ICA nära med postombud, hotell och restaurang.

Fritid

Här finns Sidsjö friluftsområde med friluftsbad, kanotcenter, motionsstigar, elljusspår, fiskemöjligheter, friluftscenter, slalombacke med bland annat ett snowboardland. I Sidsjön finns även fotbollsplaner, gym och isbanor.

Kommunikation

Här har man nära till busshållplats och det finns fina cykel- och promenadvägar ner till Sundsvalls centrum. Avstånd ca 2,5km.

Familjeliv

Här finns bland annat Sundsvalls Montessoriskola, Heliås skola, förskolan Optimus, Blå Draken, Kullerbyttan, Skogsparken och Paviljongvägens förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.