Rebetskygatan 1 / Södermalm / Sundsvall

Renoverad 3:a med villakänsla!

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
3 900 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rebetskygatan såldes av oss 2018-09-19. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Rebetskygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I en liten och familjär bostadsrättsföreningen ligger denna renoverade 3:a högst upp i huset. Genomgående ljusa toner och smakfulla materialval där bland annat köket har renoverats 2017. Bostaden har två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter i flera garderober och från kök och vardagsrum erbjuds en fantastisk utsikt över Sundsvallsfjärdens vatteninlopp. Lägenheten har tillhörande varmgarage beläget i huset. Den gemensamma trädgården ger en riktigt villakänsla. Hushållsel ingår i avgiften!

På Södermalm bor du med närhet till det mesta. 1,5 km till Sundsvall City, 300 meter till Grevebäckens förskola och ett stenkast ifrån friluftsspår.

Möjlighet till snabbt tillträde. Välkommen på visning, anmälan sker via webben!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södermalm

Södermalm är ett område nära stadskärnan men gränsar även mot skogen och erbjuder de boende flertal spår och stigar till följd av närheten till Sidsjön och Södra bergets friluftsområden. Här finns bland annat ICA nära, Cirkle K och flertal restauranger. Södermalm erbjuder även ett antal parker och grönområden som bland annat Södermalmsparken, Östra parken och Fagerdalsparken.

Nöjen

I samma byggnad som Södra bergets hotell finns nöjeshallen Strike Club som erbjuder massor av roliga aktiviteter såsom Bowling, Lasergame, Prison Island, shuffleboard, m.m. I själva hotellet finns även ett spa med fantastisk utsikt över Sundsvall.

Fritid

Gångavstånd till Sundsvalls vackra stenstad med shopping och bra restauranger. Det är också nära till friluftsmöjligheter som till exempel Sidsjön och Södra bergets friluftscentrum, samt till populära himlabadet.

Kommunikation

Avståndet till centrum är ca 1-3 km.

Familjeliv

Här finns två skolor, Södermalms skola och Höglundaskolan. Det finns även ett flertal förskolor såsom Södra bergets förskola, Röran, Spiken, Skogsparken, Grevebäcken, Kronan och stjärnans förskolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.