Rebetskygatan 1 / Södermalm / Sundsvall

Renoverad 3:a med villakänsla!

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
3 900 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rebetskygatan såldes av oss 2018-09-19. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Rebetskygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I en liten och familjär bostadsrättsföreningen ligger denna renoverade 3:a högst upp i huset. Genomgående ljusa toner och smakfulla materialval där bland annat köket har renoverats 2017. Bostaden har två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter i flera garderober och från kök och vardagsrum erbjuds en fantastisk utsikt över Sundsvallsfjärdens vatteninlopp. Lägenheten har tillhörande varmgarage beläget i huset. Den gemensamma trädgården ger en riktigt villakänsla. Hushållsel ingår i avgiften!

På Södermalm bor du med närhet till det mesta. 1,5 km till Sundsvall City, 300 meter till Grevebäckens förskola och ett stenkast ifrån friluftsspår.

Möjlighet till snabbt tillträde. Välkommen på visning, anmälan sker via webben!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration