Skönsbergsvägen 27A

Skönsbergsvägen 27A

Slutpris

1 200 000 kr


Nedre Haga— Sundsvall

Skönsbergsvägen 27A


Slutpris
1 200 000 kr

Nedre Haga— Sundsvall

Välrenoverad 3:a i Nedre Haga!

Välkommen till Skönsbergsvägen 27A och denna 3:a belägen på första våningen, vilket är perfekt för den som uppskattar endast ett fåtal trappor.

Lägenheten erbjuder en smart runtgående planlösningen vilket gör det smidigt att ta sig till samtliga rum i bostaden. Samma enhetliga parkettgolv finns i alla rum vilket inger ett härligt lugn.

Du möts av en inbjudande hall med gott om förvaringsmöjligheter i både garderober och klädkammare. Helkaklat badrum med tvättmaskin, toalett och dusch och en separat gästtoalett. De två sovrummen är placerade vid vardera ände av bostaden.

Vidare in i lägenheten finner man det mycket rymliga renoverade köket med tillgång till den inglasade balkongen. I köket finns gott om arbetsytor och många skåp för mycket förvaring samt möjlighet för möblering av stor matgrupp. I anslutning till hall och kök befinner sig det ljusa och luftiga vardagsrummet.

Området erbjuder dessutom utmärkta kommunikationsmöjligheter samt närhet till matbutik, restauranger och andra bekvämligheter.

Varmt välkommen att boka in dig för visning!


Boarea
80 kvm
Avgift
6 100 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-29

Mäklarhuset Sundsvall

Denna lägenhet på Skönsbergsvägen såldes av oss 2024-02-29. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Skönsbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.