Stenbrottsvägen 14 / Sidsjö / Sundsvall

Parhus i populära Sidsjön!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea/biarea
119/27 kvm
Driftkostnad
43 496 kr/år
Tomtarea
402 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-05-29
Bostaden är såld!

Denna parhus på Stenbrottsvägen såldes av oss 2020-05-29. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Stenbrottsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sidsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en lugn och barnvänlig återvändsgata ligger detta trivsamma parhus. Huset är högt beläget och har ett fantastiskt solläge. Här finns det två renoverade badrum, ett ljust och härligt vardagsrum, 4 st sovrum samt en egen inredd vallabod.

Här bor man nära naturen och hela Sidsjöns rekreationsområde med både slalombacke och längdskidspår vintertid. För den skidintresserade så bor man ski in - ski out med endast 100 meter till skidspåret och elljusspåret som tar dig hela vägen runt Södra Bergets spårsystem.

Området bjuder även på fina promenadvägar och badplatser sommartid. Uteplats och balkong vid husets entrésida samt en insynsskyddad tomt vid husets baksida som gränsar mot allmänningen.

Varmt välkommen att boka Er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sidsjö

Sidsjö är en stadsdel söder om Sundsvalls centrum. Området är uppkallat efter den intilliggande Sidsjön. Området har de senaste åren genomgått stora förändringar och här finns nu bostäder, friskolor, restaurang, gym och hotell. Sedan 2001 är sjön och dess strandområde ett kommunalt naturreservat. Här finns villaområden och flerfamiljshus.

Service

I Sidsjö finns bland annat ICA nära med postombud, hotell och restaurang.

Fritid

Här finns Sidsjö friluftsområde med friluftsbad, kanotcenter, motionsstigar, elljusspår, fiskemöjligheter, friluftscenter, slalombacke med bland annat ett snowboardland. I Sidsjön finns även fotbollsplaner, gym och isbanor.

Kommunikation

Här har man nära till busshållplats och det finns fina cykel- och promenadvägar ner till Sundsvalls centrum. Avstånd ca 2,5km.

Familjeliv

Här finns bland annat Sundsvalls Montessoriskola, Heliås skola, förskolan Optimus, Blå Draken, Kullerbyttan, Skogsparken och Paviljongvägens förskola.

Liknande bostäder i närheten