Strömstadsvägen 100 / Granloholm / Sundsvall

Helrenoverad 3:a med radhuskänsla i populära Granloholm

Utgångspris
825 000 kr
Boarea
74.5 kvm
Avgift
4 753 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2/2 (Hiss finns ej)
Visningar
 • Tor 6 aug 16:00-17:20

  Anmälan krävs / Välkommen att anmäla er via Mäklarhusets hemsida!

Boka Budgivning
Läs mer om budgivning

I natursköna Granloholm finns nu denna helrenoverade trea med grönskan som närmsta granne. Bostaden har renoverats i enhetliga färger och material och upplevs mycket ljus och trivsam. Här är det bara att flytta in! Bostaden har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum och en rymlig balkong med härligt solläge. Här bor man med radhuskänsla i ett populärt och barnvänligt område där det är mycket nära till skogen och elljusspåret vid Huli där man kan promenera, springa, åka skidor m m. Garanterad p-plats med motorvärmare. Möjlighet till p-plats med carport och det är nära till busshållplatsen.

Välkomna att boka in er på visning!

Bilder
Sponsrade länkar
 • Upplev bostaden genom virtuell verklighet på mobilen

  För att se VR - fyll i ditt mobilnummer nedan, så får du ett sms med en länk. Surfa sedan in på sidan och sätt mobilen i ett VR-set.

Visa alla 19 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Planlösning övre plan
Planlösning entréplan / nedre plan
Fakta
Rumsbeskrivning

 • Beskrivning av samtliga rum
  Allmänt
  Helrenoverad lägenhet i ljusa färger och med väl utvalda materialval.

  Hall
  Ljus och välkomnande hall med plats för både avhängning av ytterkläder och skor direkt till vänster samt i en garderob rakt fram. Till vänster pryds väggen av en fondtapet i grått och vitt, övriga väggar är vita och på golvet ligger en stiligt golv i en lite mörkare ton. Under trappen finns plats för extra förvaring för den som önskar. Den vita trappen med gråa trappsteg tar oss upp till andra våningen.

  Kök & Matplats
  Stilrent nyrenoverat vitt kök med rostfria detaljer som är utrustat med gott om förvaring. Köket består av vita luckor med rostfria handtag, fondtapet bakom stänkskyddet i glas ovan de gråa bänkskivorna och läckra spotlights i taket. Vitvarorna består av rostfri kyl och frys, induktionshäll, rostfri ugn, rostfri integrerad micro, köksfläkt samt en integrerad diskmaskin. Det finns också en rostfri diskho med engreppsblandare. Det är gott om arbetsytor och man har trevlig utsikt mot gården från fönstret. Vid helrenoveringen öppnades planlösningen upp och köksväggen togs ned. På så sätt flödar nu ljuset mellan kök och vardagsrum och här får det nu plats med en matplats för flera personer. En gråsvart fondvägg ramar in matplatsen, övriga väggar är vita och på golvet fortsätter parkettgolvet i ek.

  Vardagsrum
  Ljust och rymligt vardagsrum med gott om ljusinsläpp från flera väderstreck samt snygga spotlights i taket. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel m m. Vita väggar och på golvet fortsätter parkettgolvet i ek. Här finns utgången till den härliga balkongen.

  Balkong
  Väl tilltagen balkong med plats för t ex matgrupp, solstol, växter och blommor. Balkongen har inretts med en praktisk sittbänk med förvaring inunder och här har man sol större delen av dagen. Trevlig utsikt mot grönskan och de fina bostadskvarteren.

  Sovrum 1
  Det största sovrummet har plats för dubbelsäng, sängbord m m. Utsikt mot grönskan och bostadskvarteren. Bakom snygga skjutdörrar i vitt gömmer sig en rymlig garderob från golv till tak som rymmer det mesta. Grårandiga tapeter pryder väggarna och på golvet ligger ett ljusgrått golv.

  Sovrum 2
  Trevligt sovrum i bra storlek. Rummet har vid renoveringen utökats och byggts ut i utrymmet ovanför trappen, därav nu 3 rok. Här finns plats för säng, sängbord, skrivbord m m. Direkt till höger finns plats för förvaring. En snygg fondvägg pryder den ena väggen, övriga väggar är vita och på golvet ligger ett ljust golv.

  Badrum
  Rymligt, helkaklat badrum som är utrustat med wc, handfat, spegel, vägghängt badrumsskåp med inbyggd spegel, dusch med duschväggar, handdukstork samt en praktisk tvättmaskin. Ovanför tvättmaskinen finns en praktisk arbetsbänk i trä att vika tvätten på. Väggarna har vitt, stilrent kakel och på golvet ligger ett grått klinker utrustat med skön golvvärme.

  Övrigt
  Till lägenheten hör ett förråd som är beläget i carportlängan alldeles utanför bostaden.
Fakta

Beskrivning
 • Boarea
  74,5 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • 2 rok enl brf. Avser planlösningen då huset byggdes.
 • Rum:
  3 (2 sovrum)
 • Våning:
  2/2
Byggnadssätt
 • Byggnadsår:
  1991
Energideklaration
 • Energiklass:
 • Specifik energianvändning:
  125 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
  Datum: 2018-07-10
 • Besiktningsman
  Åke Åström, Åkeenergicoach AB
Förråd
 • Beskrivning, förråd
  Till lägenheten hör ett förråd som är beläget i carportlängan alldeles utanför bostaden.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  34 carport: 175 kr/månad fast kostnad. Har separat kö. Har strömuttag.
 • Parkering
  8 gästparkeringar:
  4 parkeringsplatser: 50 kr/månad fast kostnad. Har separat kö.
  41 motorvärmareplatser: 100 kr/månad fast kostnad. Har separat kö. Har strömuttag.
 • Beskrivning, parkering
  Köstatus p-plats med motorvärmare: 1 köplats per lägenhet är man garanterad. Ev kö till en andra p-plats. Kö till carportplats.
  Till gästparkeringsplatserna krävs gästparkeringskort som delas ut av styrelsen. Det finns även avsedd plats för motorcyklar och mopeder.
Ekonomi

 • Avgift:
  4 753 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår bostadsrättstillägg, värme, vatten, internet och kabel-TV
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten/avlopp, renhållning, kabel-tv, bredband samt bostadsrättstillägg.
 • Försäkring:
  143 kr/mån
 • Hushållsström:
  373 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad:
  516 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  3
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift:
  1 183 kr, betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift:
  473 kr
 • Andel i förening:
  0,0135340
 • Andel av årsavg.:
  1,35223
 • Kommentar, andelstal
  Andelsprocent kapital: 1,35339 %
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
 • Planerade avgiftsändringar
  I dagsläget finns ingen planerad avgiftshöjning. (Kontrollerat 2020-07-17)
Föreningen

 • Benämning
  Huli 1/SBC. I föreningen finns 68 lägenheter.
 • Allmänt
  Föreningens fastighet Äkrom 5:42 bebyggdes 1991. Föreningen består av höghus och låghus. I föreningen finns 9 flerbostadshus med 68 lägenheter. I föreningen finns även 34 carport, 41 parkeringsplatser med motorvärmare och 4 parkeringsplatser utan motorvärmare samt 8 gästparkeringar. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC (Sveriges BostadsrättsCentrum AB) och den tekniska förvaltningen sköts av Castor. Service hissar sköts av Schindler Sverige AB. Sophantering sköts av IL Recycling samt REKO. Internet och telefoni är Bredbandsbolaget och TV-leverantör är ComHem.

  Föreningens byggnad är helförsäkrad i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår även bostadsrättstillägg för lägenhetsinnehavaren.
 • Kommande renoveringar
  2020 Bygga pergola med grillplats
  2020 Tilläggsisolering vindar
  2020 Balkongdörrar höghusen
  2020 Fönsterbyten höghusen
  2021 Lägenhetsdörrar höghusen
  2022 Byte altandörrar låghus
 • Avgiftsförändringar
  I dagsläget finns ingen planerad avgiftshöjning. (Kontrollerat 2020-07-17)
 • Gjorda renoveringar
  2019 Utemiljön
  2019 Fastighetsbesiktning
  2018 Tvättstugerenovering nr 86 & nr 52
  2018 OKV
  2018 Energideklaration
  2017-2019 Fasadrenovering
  2017 Utemiljö
  2017 Balkonger
  2017 Målning (alla grå byggnader, carport mm)
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Gemensam tvättstuga finns i höghuset. Förråd i separat byggnad. Gemensamhetslokal finns att hyra för kalas/övernattning mm. Barnkalas 50 kr, vuxenfest 150 kr samt övernattning 200 kr/natt. Föreningen har även en släpvagn som kan lånas kostnadsfritt (200 kr i deposition) samt diverse verktyg, trädgårdsredskap och partytält.
Området

 • Bostadsrättsförening Huli 1 ligger i västra Granloholm. Området är lugnt och barnvänligt. Skogen finns alldeles inpå knutarna. Inte långt härifrån ligger Hulistugan som Selånger SOK driver i sin regi. Cirka 200 meter gent genom skogen finns ett motionsspår med elbelysning. Vintertid finns där fina och motionsvänliga skidspår. Granloholm har mycket fina promenad- och cykelvägar i hela området och det är nära till natur, skidspår m m.

  Finns ett travintresse kan man ta motionsspåret nedför berget för att komma fram vid Bergsåkers skola och travbana. I närheten ligger Sticksjön. Runt sjön går ett knappt 2 km långt promenadstråk.
  Till Granloholm centrum, som ligger vid Sticksjön, tar det cirka 20 minuter att gå. Där finner du en ICA-butik, kiosk, pizzerior, kyrka, bibliotek och Granbergs skola (Västra). Vid Granbergsskolan och Sticksjön börjar och slutar också Frisbee-golfbanan som finns här i Granloholm.

  Bussförbindelserna är goda. Närmaste busshållplats ligger endast ett par minuters promenad ifrån oss. Med buss tar det cirka 11 minuter in till Navet. Granne med busshållplatsen ligger förskolan Solrosen.
 • Kommunikationer
  Bussförbindelserna är goda in till Sundsvalls centrum. Närmaste busshållplats ligger endast ett par minuters promenad bort. Med buss tar det cirka 11 minuter in till Sundsvalls centrum.
Ekonomi
Avgift :
4 753 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår bostadsrättstillägg, värme, vatten, internet och kabel-TV
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten/avlopp, renhållning, kabel-tv, bredband samt bostadsrättstillägg.
Försäkring :
143 kr/mån
Hushållsström :
373 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
516 kr/mån
Antal personer i hushållet
3
Upplåtelseform :
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 183 kr, betalas av säljare.
Pantsättningsavgift
473 kr
Andel i förening :
0,0135340
Andel av årsavg. :
1,35223
Kommentar, andelstal
Andelsprocent kapital: 1,35339 %
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Planerade avgiftsändringar
I dagsläget finns ingen planerad avgiftshöjning. (Kontrollerat 2020-07-17)

Boendekalkyl

Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Pizzaria Vera
  1,02 km
  Granlo Pizzeria
  1,29 km
  Voltrestaurangen
  1,41 km
  Restaurang Bilbiten
  1,67 km
  Bangkok köket
  1,79 km
 • Skolor
  Solrosens förskola
  156 m
  Forskarens förskola
  650 m
  Falkens förskola
  840 m
  Härmsta förskola
  981 m
  Vikingens förskola
  1 km
 • Mataffärer
  ICA Supermarket Esplanad
  3,98 km
  City Gross
  4,47 km
  Lidl
  4,81 km
  Stora Coop Sundsvall
  5,26 km
  EKO Sundsvall
  5,73 km
 • Kommunikationer
  Sundsvall Strömstadsvägen
  195 m
  Sundsvall Gläntan
  455 m
  Sundsvall Kungsbackavägen
  692 m
  Sundsvall Halmstadsvägen
  877 m
  Sundsvall Panncentralen
  990 m
 • Tågstationer
  Sundsvall Västra station
  3,5 km
  Sundsvall Centralstation
  4,56 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Lokalt centrum
 • 0 m
 • -
 • -
 • Tågstation - Sundsvall Västra station
 • 3,5 km
 • 8 min
 • 14 min
 • 50 min
 • Hållplats - Sundsvall Strömstadsvägen
 • 195 m
 • 2 min
 • 1 min
 • 4 min
 • Hav
 • 4,08 km
 • 9 min
 • 17 min
 • 1 tim 1 min
 • Sjö
 • 805 m
 • 3 min
 • 3 min
 • 13 min
Mäklarhuset Friends
Fördelar med Strömstadsvägen 100
Gott om belysta gång och cykelvägar
Mattias Andersson
Närheten till både stad och skog
Mattias Andersson
Stora förvaringsutrymmen
Mattias Andersson
Ljuset faller in vackert
Mattias Andersson
Fri utsikt
Mattias Andersson
Nära kollektivtrafik
Mattias Andersson
Tillräckligt parkeringsutrymme
Mattias Andersson
Energisnål
Mattias Andersson
Barnvänligt område
Mattias Andersson
Visa alla fördelar
Grön omgivning
Mattias Andersson
Trevliga grannar
Mattias Andersson
Solig trädgård
Mattias Andersson
Området

Granloholm

Naturnära och barnvänliga Granloholm ligger ca 3 km ifrån Sundsvalls centrum. Här finns såväl villor som radhus och flerfamiljshus.

Service

I Granloholms centrum finns pizzerior, matvaruaffär, bibliotek, kyrka och hårfrisör.

Fritid

I centrum finns det bibliotek, fritidsgård och idrottshall i Centrumvillan. Här har man även nära till Balderhovs IP, isbanor med mera. I Granloholm finns också volleybollplan, frisbeegolfbana, motionsspår, fotbollsplaner och cykel- och gångvägar. Runt Sticksjön finns fina strövområden.

Kommunikation

Bussförbindelserna från Granloholm till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid cirka 10 min.

Familjeliv

I Granloholm finns Granbergsskolan. Förskoleklass till mellanstadiet. Skolan är uppdelad på två olika platser och är belägen i gamla Granloholms Skola och Sticksjö Skola.

Fördelar

#Restauranger
#Skidspår
#Lugnt
#Bussar
#Barnvänligt
#Motionsspår
#Hundvänligt

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn