Tomtegränd 8C / Haga / Sundsvall

Helkaklat badrum och stor balkong!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
61.5 kvm
Avgift
3 476 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tomtegränd såldes av oss 2020-01-20. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Tomtegränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Tomtegränd 8C!

På våning två finner ni denna rymliga tvåa i bostadsrättsföreningen Tallkronan. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och vardagsrum med trevligt ljusinsläpp samt access till bostadens rymliga balkong. Modernt kök med plats för matgrupp och härifrån nås bostadens sovrum. Lägenheten har fönster i två väderstreck och har förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare belägen i hallen.

På Haga bor du bekvämt med promenadavstånd till centrum, närhet till busshållplats, motions- och elljusspår samt mataffär.

Välkommen på visning, anmälan sker via webben!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Haga

Haga ligger nordost om Sundsvalls stadskärna vid foten av Norra berget med utsikt över centrala Sundsvall. Stadsdelen har mestadels villa- och parhusbebyggelse, men även hyres- och bostadsrätter. Det räknas som ett av Sundsvalls mest attraktiva områden.

Service

Här finns bland annat bensinmack, restauranger, bageri, café och mataffär.

Fritid

På Norra Berget finner du ett fantastiskt friluftsområde med gångstigar, stadspark, djurhållning och lekpark, dessutom finns det intressanta sevärdheter och Friluftsmuseum inom promenadavstånd. Även nära till Baldershovs idrottsplats där bland annat ishockeyplan och tennisbanor finns att tillgå. Skönsberg fritidsgård, Haga idrottshall vid Hagaskola och Balderhovs friidrottsanläggning, samt fotbollsplaner är också närliggande.

Kommunikation

Promenadavstånd till centrum, ca 2-3 km. Bussförbindelserna från Haga till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid mindre än 10 minuter.

Familjeliv

I området finns Hagaskolan som innehåller alla klasser från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Baldersvägens förskola, Haga förskola, Lotsgatans förskola och Riddarens förskola är några utav förskolorna man kan hitta i Haga. Det finns även ett par stycken närliggande friskolor såsom Skvaderns gymnasieskola och Mimerskolan.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.