Västra vägen 70b / Granlo / Sundsvall

Trivsam 3:a i Granlo med inglasad balkong!

Slutpris
995 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
5 174 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Vägen såldes av oss 2020-03-13. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Västra Vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Granlo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till trivsamma Granlo och Västra vägen 70b! På tredje våningen finner ni denna 3 rok om 83 kvm. Ljus och trevlig lägenhet med bra planlösning. Här har du ett rymligt kök med gott om förvaring och stor matplats, två sovrum med goda förvaringsutrymmen varav ena går att göra om till en walk-in-closet, vardagsrum med parkettgolv och stora fönsterpartier samt stor inglasad balkong i söderläge. Badrummet har genomgått renovering 2019.

Mycket fin förening med stora renoveringar gjorda under de senaste åren. Nära till grönområden samt till skola och dagis.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Granlo

Granlo är ett populärt villaområde väster om stan med cykel- och gångavstånd på 2,5 km till Sundsvalls centrum. Östra delen domineras av villaområden medan västra delen består av stora bostadsrättsområden. Här finns de kända gravkullarna i Högom (högomsmannen) samt Granlo kyrka.

Service

Här kan man bland annat hitta apoteket Lokatten, mataffär med postombud, pizzeria och bensinmack.

Fritid

Minigolfbana i centrum och fina motionsspår i området.

Kommunikation

Avståndet till centrum är cirka 2,5 km. Bussförbindelserna från Granlo till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid ungefär 10 min. Fina cykel och gångvägar till och från stan.

Familjeliv

Flertalet förskolor i området, grundskola Åk 1-6.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.