Västra Vägen 64 / Granlo / Sundsvall

Fint renoverad 2:a i hisshus!

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
4 096 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-10-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Vägen såldes av oss 2019-10-01. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Västra Vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Granlo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Västra vägen 64 och populära Granlo!
Här bor man bekvämt på våning 6 av 7 med vidsträckt utsikt. Hiss finns självklart!
Lägenheten har genomgående fina golv och ytskikt. Här finns ett renoverat kök med matplats samt ett påkostat och renoverat badrum (2017) med kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Selångerhus 4 är en stabil och välskött förening med många genomförda renoveringar. Tvättstuga har ni bekvämt i samma hus. Närhet till fin natur, besöksparkering, strövområden, hälsocentral, förskolor, skola samt en mataffär, pizzeria och numera även en äventyrsgolfbana.

Goda bussförbindelser samt en mycket fin cykelväg in till Sundsvall. Värme, vatten, försäkring och bredband ingår i månadsavgiften.

Välkommen att boka er för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Granlo

Granlo är ett populärt villaområde väster om stan med cykel- och gångavstånd på 2,5 km till Sundsvalls centrum. Östra delen domineras av villaområden medan västra delen består av stora bostadsrättsområden. Här finns de kända gravkullarna i Högom (högomsmannen) samt Granlo kyrka.

Service

Här kan man bland annat hitta apoteket Lokatten, mataffär med postombud, pizzeria och bensinmack.

Fritid

Minigolfbana i centrum och fina motionsspår i området.

Kommunikation

Avståndet till centrum är cirka 2,5 km. Bussförbindelserna från Granlo till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid ungefär 10 min. Fina cykel och gångvägar till och från stan.

Familjeliv

Flertalet förskolor i området, grundskola Åk 1-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.