Vikingavägen 71c / Granlo / Sundsvall

Ljus och fin 3:a med stor inglasad balkong!

Slutpris
1 275 000 kr
Boarea
81,5 kvm
Avgift
5 037 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vikingavägen såldes av oss 2019-11-27. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Vikingavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Granlo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna ljusa och hemtrevliga 3:a i populära Granlo. Lägenheten har genomgått helrenovering under 2016/2017 och är idag i ett mycket fint skick. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong där både matgrupp och utemöbel får plats. Balkongen är utan insyn och har ett fritt söderläge. Välutrustat kök med vita skåpluckor som bland annat har kyl och frys i fullhöjd, badrum med neutralt kakel och klinker som har plats för både tvättmaskin och badkar. Här bor man endast ett stenkast från mataffären och med närhet till vårdcentral, apotek, skola och förskola samt bra bussförbindelser till stan. I området finns även fina strövområden och elljusspår.

Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi där även bredband ingår i månadsavgiften. Garageplats finns ledigt i föreningen!


Lägenheten måste upplevas på plats så varmt välkommen med Er visningsbokning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Granlo

Granlo är ett populärt villaområde väster om stan med cykel- och gångavstånd på 2,5 km till Sundsvalls centrum. Östra delen domineras av villaområden medan västra delen består av stora bostadsrättsområden. Här finns de kända gravkullarna i Högom (högomsmannen) samt Granlo kyrka.

Service

Här kan man bland annat hitta apoteket Lokatten, mataffär med postombud, pizzeria och bensinmack.

Fritid

Minigolfbana i centrum och fina motionsspår i området.

Kommunikation

Avståndet till centrum är cirka 2,5 km. Bussförbindelserna från Granlo till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid ungefär 10 min. Fina cykel och gångvägar till och från stan.

Familjeliv

Flertalet förskolor i området, grundskola Åk 1-6.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.