Mariebergsvägen 12

Mariebergsvägen 12

Slutpris

2 750 000 kr


Fredhem— Hallstahammar

Mariebergsvägen 12


Slutpris
2 750 000 kr

Fredhem— Hallstahammar

Välkommen till denna välplanerade, fräscha 1-plansvilla belägen på hörntomt i populärt område!

FÖRBESIKTAD! Välkommen till denna välplanerade, fräscha 1-plansvilla belägen på hörntomt i populärt område! Mycket renoverat fjärrvärme indraget 2007, framförallt 2010-11 med nytt stort kök, ombyggd tvättstuga/WC, badrum, garage för 2-bilar samt carport för 1 bil, de två altanerna varav ett inglasat samt interiört av föregående ägare. Nuvarande ägare har låtit koppla in fiber. I vardagsrummet sattes det in en täljstenskamin för både mysfaktor och ur energisynpunkt. De har även låtit renovera gavelspetsar, målat om alla trädetaljer utomhus 2020 samt nytt staket runt soldäcket och altan vid entrén. En gäststuga med stort vidbyggt öppet förråd finns på den lättskötta tomten. Tomten gränsar mot allmänning och lekplats på baksidan av huset. Det finns även grusad plats för husvagn/husbil eller släpvagn. Här finns allt du behöver för att bo bekvämt och slippa renovera och allt på ett plan.

I Hallstahammar ligger detta trivsamma och fridfulla kvarter. Här finns förskolor, skolor och gott om fritidsaktiviteter såsom motionscentrum med belyst motionsspår samt utegym, dessutom ligger Hallstahammars centrum inom bekvämt avstånd där det finns matvaruaffärer, bank, restauranger mm.

Man har även nära till Västerås, Enköping och Stockholm via bil, buss och tåg.


Boarea/biarea
108/31 kvm
Driftkostnad
38 737 kr/år
Tomtarea
704 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-10-05

Mäklarhuset Arboga

Denna kedjehus på Mariebergsvägen såldes av oss 2021-10-05. Se alla våra försäljningar i Hallstahammar samt även på Mariebergsvägen.

Boka värdering

Maria Hellström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.