Gyllingstorpsgatan 35

Gyllingstorpsgatan 35


Borås

Gyllingstorpsgatan 35



Borås

Varmt välkommen till Gyllingstorpsgatan 35 och detta hemtrevliga hus som är så fint och välskött att det bara är att ställa in möblerna och börja känna dig som hemma. Det märks att den här bostaden är noga planerad – här används varje kvadratmeter.

Det första vi möts av i huset är en stor och inbjudande hall med platsbyggda garderober, goda avhängningsmöjligheter och golvvärme. Vidare finns ett öppet och lättmöblerat vardagsrum, fyra sovrum och ett socialt, nyligen renoverat och modernt kök med generösa arbetsytor, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet med bastu är nyrenoverat, stilrent och påkostat . Huset har även en liten och praktisk tvättstuga med tvättmaskin och tvättlinor.

Huset står på en barnvänlig tomt med lekstuga och många soltimmar. Från den stora altanen når du jacuzzin i trädgården.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Sjöbos hjärta. Almenäs badplats ligger inom gångavstånd och Knallelands köpcentrum finns tio minuter bort.
Varmt välkommen till Gyllingstorpsgatan!


Boarea/biarea
ca 62/55 kvm
Driftkostnad
45 950 kr/år
Tomtarea
444 kvm
Såld
2019-12-20

Mäklarhuset Borås kommersiella

Denna villa på Gyllingstorpsgatan såldes av oss 2019-12-20. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Gyllingstorpsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.