Gyllingstorpsgatan 35 / Borås

Boarea/biarea
ca 62/55 kvm
Driftkostnad
45 950 kr/år
Tomtarea
444 kvm
Såld
2019-12-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Gyllingstorpsgatan såldes av oss 2019-12-20. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Gyllingstorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gyllingstorpsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Gyllingstorpsgatan 35 och detta hemtrevliga hus som är så fint och välskött att det bara är att ställa in möblerna och börja känna dig som hemma. Det märks att den här bostaden är noga planerad – här används varje kvadratmeter.

Det första vi möts av i huset är en stor och inbjudande hall med platsbyggda garderober, goda avhängningsmöjligheter och golvvärme. Vidare finns ett öppet och lättmöblerat vardagsrum, fyra sovrum och ett socialt, nyligen renoverat och modernt kök med generösa arbetsytor, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet med bastu är nyrenoverat, stilrent och påkostat . Huset har även en liten och praktisk tvättstuga med tvättmaskin och tvättlinor.

Huset står på en barnvänlig tomt med lekstuga och många soltimmar. Från den stora altanen når du jacuzzin i trädgården.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Sjöbos hjärta. Almenäs badplats ligger inom gångavstånd och Knallelands köpcentrum finns tio minuter bort.
Varmt välkommen till Gyllingstorpsgatan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sjöbo

I norra delen av Borås finner ni stadsdelen Sjöbo. Sjöbo tillhör stadsdel Norr (tillsammans med Centrum och Fristad). Mer info finns att läsa på Borås Stads hemsida: www.boras.se.

Service & Affärer

Centralt belägen i stadsdelen finner ni Sjöbo torg. Här finns Netto, vårdcentral, pizzeria m.m. Några minuters promenad bort finner ni även Knallelands shoppingcenter med ett stort utbud av butiker, restauranger och mataffärer.

Fritid

Från Sjöbo har du bland annat nära till Almenäs med fin badplats, lekplats och restaurang/fika samt till Rya åsars naturområde med vackra promenadvägar. Åt andra hållet finns Kypeskogen med fina motionsspår, utomhusgym, vedeldad bastu och bad i Kypesjön. I närheten finns även Borås Simarena och ett av Borås landmärken, Borås Djurpark.

Kommunikation

Från Sjöbo går bussen ofta till Resecentrum och Södra torget, cykel/gångbana finns för de som önskar cykla eller gå.

Skolor

I närområdet finns flertalet förskolor och på Sjöboskolan, belägen nära Sjöbo torg, erbjuds årskurserna F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.