Järnvägsgatan 21 / Centrum / Borås

Central 4:a i markplan, Vargenhuset.

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
82.5 kvm
Avgift
6 137 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-03-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Järnvägsgatan såldes av oss 2020-03-24. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Järnvägsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna härliga 4:a om 82,5 kvm. som nås via den kodlåsta ytterdörren utan trappsteg.

Det första som möter dig i lägenheten är en funktionell och trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Lite längre in i bostaden finns ett ljust och härligt vardagsrum med umgängesytor i en öppen planlösning med det stilrena köket. 2 st. väl tilltagna sovrum och ett lite mindre, det mindre lämpar sig även som matsal, bibliotek eller kontor. Det nykaklade badrummet är snyggt och påkostat med dusch, duschvägg, handdukstork, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin.

I Vargenhuset bor du centralt men ändå i lugna och trivsamma kvarter, innergården är lummig med flera uteplatser och en lekplats. P-platser finns i garage under huset eller ute.
Bostaden ligger ett stenkast från högskolan och stadens centrum som har ett stort utbud av restauranger, kultur och shopping, en bra mataffär ligger inom gångavstånd.

Varmt välkomna.
Med vänliga hälsningar Ove Bornelund

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Norrmalm

Norrmalm är ett populärt område med närhet till det mesta! Området tillhör stadsdel Norr i Borås.

Affärer och service

På gångavstånd finns Knalleland med bra shoppingmöjligheter, flera matbutiker och stadskärnans utbud av restauranger, caféer, butiker och kultur.

Skolor

Bara några minuter bort finns Högskolan, Bergdalskolan med årskurserna F-6, Engelbrektsskolan med årskurserna F-6 och flera förskolor.

Kommunikation

Goda bussförbindelser mot centrum.

Fritid

Nära till fin natur i Kypeskogen med friluftsanläggning där man kan njuta av vedeldad bastu, ett dopp i sjön, ett träningspass i utomhusgymmet eller av en promenad i något av de många motionsspåren.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.