Kellgrensgatan 15a / Druvefors / Centrum / Borås

Centralt läge - Bra skick

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 081 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kellgrensgatan såldes av oss 2018-10-25. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Kellgrensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Druvefors / Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Smakfullt renoverad lägenhet en halvtrappa upp i huset. Lägenheten är välplanerad, ljus och har egen balkong. Lägg därtill vitlaserade trägolv samt takhöjd om ca 2,58 m som ger bostaden det där lilla extra.
Centralt beläget med endast ett par minuters promenad ner till Centrum och dess utbud. Det här är lägenheten för dig som vill bo fint och bara flytta in. Välkomna att boka in er till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.