Norra Sjöbogatan 55 / Sjöbo / Borås

Ljus, fräscht & välplanerat, Balkong!

Slutpris
650 000 kr
Boarea
54.5 kvm
Avgift
3 662 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-11-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Sjöbogatan såldes av oss 2019-11-26. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Norra Sjöbogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sjöbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus, välplanerad & genomgående fräsch lägenhet med ett lugnt och bra läge på Sjöbo. Vardagsrum med plats för möblemang på det sätt man finner passande, kök med bra förvaringsmöjligheter, sovrum med plats för dubbelsäng & sängbord och helkaklat badrum. Balkong med ett bra solläge!

Här bor man i trivsam förening med endast några få minuters bilväg till både Knalleland och centrum. Utmärkta bussförbindelser med täta avgångar till och från Centrum. I närområdet har man dessutom gångavstånd till Almenäs badplats, Sjöbo Torg med mataffär, pizzeria, postombud, apotek, vårdcentral, bibliotek & grundkola mm.

Föreningens medlemmar har tillgång till festlokal, bastu och nyanlagd lekplats.

Boka in er till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sjöbo

I norra delen av Borås finner ni stadsdelen Sjöbo. Sjöbo tillhör stadsdel Norr (tillsammans med Centrum och Fristad). Mer info finns att läsa på Borås Stads hemsida: www.boras.se.

Service & Affärer

Centralt belägen i stadsdelen finner ni Sjöbo torg. Här finns Netto, vårdcentral, pizzeria m.m. Några minuters promenad bort finner ni även Knallelands shoppingcenter med ett stort utbud av butiker, restauranger och mataffärer.

Fritid

Från Sjöbo har du bland annat nära till Almenäs med fin badplats, lekplats och restaurang/fika samt till Rya åsars naturområde med vackra promenadvägar. Åt andra hållet finns Kypeskogen med fina motionsspår, utomhusgym, vedeldad bastu och bad i Kypesjön. I närheten finns även Borås Simarena och ett av Borås landmärken, Borås Djurpark.

Kommunikation

Från Sjöbo går bussen ofta till Resecentrum och Södra torget, cykel/gångbana finns för de som önskar cykla eller gå.

Skolor

I närområdet finns flertalet förskolor och på Sjöboskolan, belägen nära Sjöbo torg, erbjuds årskurserna F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.