Norra Sjöbogatan 3 / Sjöbo / Borås

Slutpris
820 000 kr
Boarea
43.8 kvm
Avgift
2 494 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Sjöbogatan såldes av oss 2019-07-23. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Norra Sjöbogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sjöbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna 1,5:a i riktigt bra skick med kök och alla ytsikt renoverat 2018, badrum renoverades i samband med stambyte 2012. Charmig och välplanerad lägenhet med snedtak och takfönster som förhöjer mysfaktorn. Rikligt med ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och fin utsikt mot väster och Rya Åsar. Perfekt lämpad för studenten eller förstagångsköparen som bara vill flytta in!

Bo snyggt, mysigt och med hög standard med en låg månadsavgift om endast 2494 kr!

I närområdet finns mataffär, bankomat, apotek, vårdcentral, pizzeria mm. Mycket goda bussförbindelser med täta avgångar ner till Centrum. På behörigt avstånd finns Almenäs badplats och fina naturstråk att avnjuta.

Boka gärna in er till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sjöbo

I norra delen av Borås finner ni stadsdelen Sjöbo. Sjöbo tillhör stadsdel Norr (tillsammans med Centrum och Fristad). Mer info finns att läsa på Borås Stads hemsida: www.boras.se.

Service & Affärer

Centralt belägen i stadsdelen finner ni Sjöbo torg. Här finns Netto, vårdcentral, pizzeria m.m. Några minuters promenad bort finner ni även Knallelands shoppingcenter med ett stort utbud av butiker, restauranger och mataffärer.

Fritid

Från Sjöbo har du bland annat nära till Almenäs med fin badplats, lekplats och restaurang/fika samt till Rya åsars naturområde med vackra promenadvägar. Åt andra hållet finns Kypeskogen med fina motionsspår, utomhusgym, vedeldad bastu och bad i Kypesjön. I närheten finns även Borås Simarena och ett av Borås landmärken, Borås Djurpark.

Kommunikation

Från Sjöbo går bussen ofta till Resecentrum och Södra torget, cykel/gångbana finns för de som önskar cykla eller gå.

Skolor

I närområdet finns flertalet förskolor och på Sjöboskolan, belägen nära Sjöbo torg, erbjuds årskurserna F-6.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.