Norra Sjöbogatan 66

Norra Sjöbogatan 66


Sjöbo— Borås

Norra Sjöbogatan 66Sjöbo— Borås

Tvåa på Sjöbo

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning!

Välkommen till denna charmiga tvåa som erbjuder dig en perfekt möjlighet att skapa ditt eget drömhem!

Stabil förening med bra ekonomi. I föreningen finns det tillgång till en bekväm relaxavdelning med bastu.

Detta är ett lugnt och fint område med gångavstånd till Sjöbo torg där du hittar mataffär, apotek, vårdcentral och servicebutik. I samma byggnad finns även en pizzeria och en närbutik som gör det smidigt för snabba ärenden. Området är präglat av vackra promenad- och cykelvägar som slingrar sig genom natursköna omgivningar. Dessutom är det bara en kort promenad till den populära Almenäs badplatsen, perfekt för avkoppling och soliga dagar vid vattnet.

För de som älskar naturen finns en underbar skogspromenad till Kypesjön, där Kypegården erbjuder en mängd faciliteter inklusive en vedeldad bastu och ett mysigt café. Du har smidig tillgång till kollektivtrafik med bussar som passerar precis utanför, detta ger dig snabb och bekväm åtkomst till både Knalleland och Borås centrum.

Denna bostad erbjuder dig möjligheten att sätta din alldeles egna personliga prägel och skapa den precis som du drömmer om.
- Välkommen hem!


Boarea
58 kvm
Avgift
2 567 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-04

Mäklarhuset Borås

Denna lägenhet på Norra Sjöbogatan såldes av oss 2024-02-04. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Norra Sjöbogatan.

Boka värdering
Diana Kowalska
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad