Nygatan 3 / Borås

Högt belägen och ljus trerumslägenhet med mycket centralt och lugnt läge

Boarea
82 kvm
Avgift
4 496 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nygatan såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Nygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nygatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen hit till centrum och en trerummare om 82 kvadratmeter. Denna lägenhet är högt belägen, ljus och erbjuder bland annat bra förvaringsmöjligheter och vackert ljusinsläpp – ett exklusivt boende med fin utsikt, stora fönster och härlig rymd.

Lägenhetens kök är socialt och öppet och har bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är luftigt och trivsamt med vita väggar och härlig utsikt över takåsarna i söder. Badrummet är rymligt och välplanerat och erbjuder toalett, jacuzzi, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare. När solen tittar fram kan du öppna dörren till balkongen som har eftermiddagssol.

BRF Borgen är en välskött och stabil förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller cykelrum, garage, en vacker innergård och grillplats.

I hjärtat av centrum bor du mycket centralt och lugnt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger och caféer. Centrum med restauranger ligger runt hörnet, Stora Torget en kortare promenad bort och Central Stationen når du enkelt på cykel eller via kollektivtrafik. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.