Parkgatan 14 / Parkstaden / Borås

Charmig och fint renoverad sekelskiftesvilla i Parkstaden!

Slutpris
5 575 000 kr
Boarea/biarea
180/65 kvm
Driftkostnad
41 150 kr/år
Totalareal
940 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-07-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Parkgatan såldes av oss 2019-07-12. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Parkgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Parkstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att bli ägare till denna sekelskiftesvilla anno 1901 med ett centralt och attraktivt läge i vackra Parkstaden. Villan är i mycket gott skick där renoveringarna går hand i hand med husets stil och karaktär.
Huset värms upp av Bergvärme 2001, yttertak med lertegel lades om 1997, badrum, kök, tvättstuga, ytskikt samt delar av husets el är renoverat under de senaste åren.

Redan i hallen märker vi att detta är en villa utöver det vanliga. Ett kök där gammaldags charm på ett snyggt sätt har matchats in med det moderna. Utrustningen består av spis och fläkt i samma design ett mästerverk från norra Italien, Lofra 1956. Härligt vardagsrum och matsal i fil med flertalet fönster i två väderstreck vilket innebär vackert ljusinsläpp under hela dagen. En ståtlig kakelugn förhöjer mysfaktorn. Här tar man gärna emot gäster och bjuder på en välkomstdrink. Rymligt badrum i en klassisk stil med en lyxig känsla. Totalt fyra generösa sovrum med bra förvaringsmöjligheter.

Här bor man på fin adress i ett synnerligen charmigt hus med kulturhistoriskt värde, K-märkt! Närhet till förskola, skolor för alla åldrar. Bra förbindelser till centrum.

Välkomna att boka in er till visningen!
/Edin o Johan, Mäklarhuset

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.