Skogshyddegatan 37 / Alideberg / Borås

Ljus gavellägenhet!

Slutpris
1 275 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
4 898 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skogshyddegatan såldes av oss 2018-10-24. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Skogshyddegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alideberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna ljusa gavellägenhet i gott skick och med bra läge på Alideberg! Köket totalrenoverades 2013 och då byttes även de flesta ytskikt.
Här bor du lugnt med promenadavstånd till hela Knallelandsområdet med shopping, mataffärer, gym och restauranger. Gångavstånd även till fina Alidebergsbadet samt vackra promenadvägar vid Rya Åsar och Kypeskogarna. Goda bussförbindelser till centrum.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.