Skogssvedjegatan 35B

Skogssvedjegatan 35B

Slutpris

1 195 000 kr


Öresjö Ängar— Borås

Skogssvedjegatan 35B


Slutpris
1 195 000 kr

Öresjö Ängar— Borås

Nyproducerad tvåa med en fin och underbar balkong.

Här erbjuds en lyxig och stilren lägenhet där det generösa ljusinsläppet ger lägenheten en härlig rymd. Om du är ute efter ett nyproducerat hem med själ kan det här vara helt rätt boende för dig.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en fin och underbar balkong med söderläge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder eftermiddagssol.

Öresjö ängar är en mycket trivsam del av Borås. Därför har man valt att bygga nya bostäder just här. På bekvämt avstånd finns busshållplats, vackra grönområden och 10 minuters promenadväg till Öresjö.


Boarea
47.6 kvm
Avgift
3 640 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-07

Mäklarhuset Bollebygd

Denna lägenhet på Skogssvedjegatan såldes av oss 2024-03-07. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Skogssvedjegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.