Sök Meny
Såld

Borås - Centrum / Södra Kyrkogatan 26

Centralt belägen 4:a!

Välkommen till denna ljusa och rymliga bostadsrätt om 4 rum och kök. Centralt läge intill restauranger, shopping och kultur! Nära till centralstationen och stadsparken, gångavstånd till skola, förskola och Högskolan.

I lägenheten finns en hall, tre fina sovrum, ett vardagsrum med plats för både matsalsmöbel och större soffa, balkong i söderläge som nås från vardagsrummet, nyrenoverat kök med matplats samt två badrum varav det ena med badkar och det andra med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bostadsrätten är i ett gott skick och är renoverad de senaste åren med nya ytskikt, nya vitvaror, spotlights i hall och kök m.m. I hyran ingår hushållselen. Välskött förening, hiss finns.

Välkommen att boka tid för visning!

Sponsrade länkar
Borås / Centrum
Södra Kyrkogatan 26
Slutpris: 2 710 000 kr
Boarea: 100 kvm
Avgift: 6 501 kr/mån
Driftkostnad: 150 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Borås / Södra Kyrkogatan