Svängrumsgatan 28

Svängrumsgatan 28


Boda— Borås

Svängrumsgatan 28



Boda— Borås

Rymlig villa

Här erbjuds ett öppet och välplanerat hus i genomgående fint skick. Ett bra läge på återvändsgatan och boende i två plan med öppen planlösning, braskamin och vackert ljusinsläpp. Bostaden har dessutom sociala ytor, lättmöblerade rum och bra förvaringsmöjligheter.

Huset består bland annat av ett rymligt och funktionellt kök med gott om plats för matbord. Här finns ett öppet och ljust vardagsrum med vackert ljusinsläpp, plats för matgrupp, soffa och övrig inredning samt en vacker kakelugn. Två sovrum på entréplan samt två på övre plan . Två badrum, ett på varje våningsplan varav det ena med badkar.

Garage i huskroppen med bra förvaringsmöjligheter. Huset står på en lättskött och fin tomt med redskapsbod. Dessutom finns här en stor, solig och delvis takbeklädd balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget nära till allt, bland annat idrottplats, Ymergården med elljusspår samt till centrum.

Varmt välkommen till Svängrumsgatan!


Boarea/biarea
137/80 kvm
Driftkostnad
62 700 kr/år
Tomtarea
991 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-05-07

Mäklarhuset Borås kommersiella

Denna villa på Svängrumsgatan såldes av oss 2021-05-07. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Svängrumsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.