Ulvens Gata 4 A / Borås

Stor och social femrumslägenhet med familjevänligt, naturnära och lugnt läge

Boarea
ca 100 kvm
Avgift
5 310 kr/mån
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2020-01-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ulvens gata såldes av oss 2020-01-31. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Ulvens gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ulvens gata är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds en social och hemtrevlig lägenhet vars generösa ytor ger plats åt allt du önskar. Välkommen att flytta in i detta okomplicerade hem.

Det första som möter dig i denna bostad är en funktionell och liten hall med goda avhängningsmöjligheter. Det fräscha och trevliga köket erbjuder bland annat bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Förutom ett mindre sovrum finns ett stort och rogivande sovrum med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Vidare finns ett trevligt och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp och fönster åt två håll. Bostaden har två badrum och en nyligen renoverad och fräsch gästtoalett. Det ena badrummet är fräscht och trevligt och har toalett, dusch och handfat. Det andra är lite mindre och har badkar.

Här bor du vid ett av Hedvigsborgs bästa lägen, med promenadstråk i Flymader runt knuten. ICA Maxi Trandögatan ligger tio minuter bort och Centrum finns en kort bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Borås har att erbjuda.
Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.