Granliden 16 / Brämhult / Borås

Välplanerad villa i fint skick för hela familjen med lugnt och barnvänligt läge på återvändsgata!

Slutpris
3 950 000 kr
Boarea/biarea
114/140 kvm
Driftkostnad
35 309 kr/år
Tomtarea
1 552 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-11-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Granliden såldes av oss 2020-11-24. Se alla våra försäljningar i Brämhult samt även på Granliden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brämhult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det möjlighet att förvärva denna välplanerade villa i fint skick med lugnt och barnvänligt läge på återvändsgata! Här finns utrymmen för hela familjen. Härlig trädgårdstomt och dubbelgarage med direkt ingång in i huset. Högt och fint läge nära Brämhults torg med bl.a. mataffär, nära till skola och förskola, fina promenadvägar i skog och mark samt påfart Riksväg 40 mot Göteborg och Jönköping. Goda bussförbindelser till centrum, i området finns också idrottsplats, Ymergårdens friluftsområde m.m.
Välkommen att boka in dig på visning redan idag!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Brämhult

Brämhult är ett populärt och barnvänligt område nära naturen med övervägande villor.

Affärer och service

Trots närheten till stan har Brämhult en egen ICA-butik och strax intill finns också möbelbutik, Lidl, verktygsaffär m.m.

Skola

Här finns flertalet förskolor och i mitten av stadsdelen finns Myråsskolan som erbjuder klasserna F-6 samt fem fritidsavdelningar.

Fritid

Populära Ymergården ligger i utkanten av Brämhult. Här finns grillplats, fina vandringsleder, skidspår men också en välbesökt discgolfbana.

Kommunikation

För den som vill ta bussen går den med täta avgångar ner mot stan. För den som istället vill ta bilen ligger området strax intill RV40, vilket gör området perfekt lämpat för den som pendlar mot Göteborg eller Ulricehamn och Jönköping.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.