Brunnsvägen 59

Brunnsvägen 59

Slutpris

325 000 kr


Dals Rostock— Mellerud

Brunnsvägen 59


Slutpris
325 000 kr

Dals Rostock— Mellerud

Trevlig 1,5-plansvilla med potential.

Nu finns chansen att förvärva denna villa med potential. Huset har en härlig 20-talskaraktär med tidstypiska attribut såsom kakelugn (ej provtryckt), lite högre takhöjd (cirka 2,55 meter) och att det går att cirkulera runt ett helt varv i entréplan utan att passera samma dörr två gånger. På ovanvåningen finns det idag två sovrum. Här finns det möjlighet att göra ett sovrum till då kattvindarna är ovanligt väl tilltagna.

Huset har ett stort renoveringsbehov, eftersom det har stått obebott under en längre tid.

Tomten består av ungefär hälften lätt sluttande gräsmatta och den andra hälften är brant bergssluttning. På den bergiga delen finns det en trappa upp till en utsiktsplats. På baksidan av huset finns ett uthus för verktyg och vedförråd.

Dals-Rostock är ett mysigt litet samhälle intill Kroppefjäll med drygt 800 invånare. På orten finns bl. a. mataffär och grundskola åk 1-6. För den shoppingsugne finns det relativt nyöppnade Melleruds Handel ca 7 km bort.

Kom på visning. Behöver upplevas på plats för att förstå potentialen!


Boarea/biarea
104/5 kvm
Driftkostnad
33 056 kr/år
Tomtarea
1 900 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-09-12

Mäklarhuset Vänersborg

Denna villa på Brunnsvägen såldes av oss 2020-09-12. Se alla våra försäljningar i Dals Rostock samt även på Brunnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.