Sök Meny
Såld

Borås / Dalsjöfors / Bokvägen 10

Lättskött boende i ett plan!

Lättskött boende i ett plan! Välkomna till denna fina villa på hörntomt och med centralt läge i Dalsjöfors. Villan inrymmer idag bl.a. ett stort vardagsrum med kamin, kök, 3 sovrum, helkaklat badrum, tvättstuga samt ett vidbyggt garage med plats för både förvaring och bil. Det stora vardagsrummet går enkelt att dela av om ytterligare ett sovrum önskas. På baksidan finns en stor och härlig altan i sydvästläge! Smidig uppvärmning genom frånluftsvärmepump!
Några minuters promenad bort finns Dalsjöfors centrum med service vid torget såsom mataffärer, bank, pizzerior och butiker. I närheten finns även skola och förskola.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Borås / Dalsjöfors
Bokvägen 10
Slutpris: 2 550 000 kr
Boarea: 118 kvm
Driftkostnad: 36 007 kr/år
Tomtarea: 1 037 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-06-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Dalsjöfors / Bokvägen