Hjelmarsrörsgatan 5 C / Åttagård / Falköping

Hörnläge på andra våning med balkong i väster

Slutpris
300 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
3 973 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2019-08-16. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Hjelmarsrörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åttagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva en ljus och trivsam lägenhet i det trevliga området Åttagård. Med direkt närhet till bl.a. skolor, förskolor och Odens sportcenter bor du här med ett bra läge som dessutom har gångavstånd till mataffär, centrum och resecentrum. Lägenheten har en genomgående ljus färgsättning i behagliga toner och dess hörnläge i huset ger ljusinsläpp från tre väderstreck! Bra planlösning med stora rum och gott om förvaringsutrymmen. Köket har under senare år uppdaterats med mosaik ovan arbetsbänk och installation av diskmaskin, vidare finns här plats för matbord och utgång till balkong varifrån många sommarkvällar kan avnjutas i kvällssolen! Gemensam, renoverad tvättstuga finns i huset intill, men även bostadsrätten inrymmer en egen tvättmaskin.

Till lägenheten hör källarförråd, matkällarförråd och möjlighet att boka föreningens övernattningslägenhet. Trivsam förening som ständigt jobbar för de boendes trivsel. I avgiften ingår utöver värme och vatten även bredband och tv via fiber samt kostnaden för hushållsel. Har du egen bil? Här finns lediga parkeringsplatser att tillgå.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.