Hjelmarsrörsgatan 5 C

Hjelmarsrörsgatan 5 C

Slutpris

300 000 kr


Åttagård— Falköping

Hjelmarsrörsgatan 5 C


Slutpris
300 000 kr

Åttagård— Falköping

Hörnläge på andra våning med balkong i väster

Nu finns chansen att förvärva en ljus och trivsam lägenhet i det trevliga området Åttagård. Med direkt närhet till bl.a. skolor, förskolor och Odens sportcenter bor du här med ett bra läge som dessutom har gångavstånd till mataffär, centrum och resecentrum. Lägenheten har en genomgående ljus färgsättning i behagliga toner och dess hörnläge i huset ger ljusinsläpp från tre väderstreck! Bra planlösning med stora rum och gott om förvaringsutrymmen. Köket har under senare år uppdaterats med mosaik ovan arbetsbänk och installation av diskmaskin, vidare finns här plats för matbord och utgång till balkong varifrån många sommarkvällar kan avnjutas i kvällssolen! Gemensam, renoverad tvättstuga finns i huset intill, men även bostadsrätten inrymmer en egen tvättmaskin.

Till lägenheten hör källarförråd, matkällarförråd och möjlighet att boka föreningens övernattningslägenhet. Trivsam förening som ständigt jobbar för de boendes trivsel. I avgiften ingår utöver värme och vatten även bredband och tv via fiber samt kostnaden för hushållsel. Har du egen bil? Här finns lediga parkeringsplatser att tillgå.

Välkommen på visning!


Boarea
56 kvm
Avgift
3 973 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-16

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2019-08-16. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Hjelmarsrörsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.