Karlebygatan 4D

Karlebygatan 4D

Slutpris

255 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Karlebygatan 4D


Slutpris
255 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Välplanerad etta med låg månadsavgift

Välkommen in till denna kvadratsmarta och ombonade etta om 30,5 kvm bekvämt belägen på andra våning. Bostaden erbjuder en bra planlösning och ett perfekt läge för er som söker ett bekvämt boende. Här erbjuds fräsch interiör, ett väldisponerat vardagsrum med sovalkov med plats för dubbelsäng och generöst ljusinsläpp från fönster och den franska balkongen. Välutrustad kokvrå renoverad 2018 med nya vitvaror i rostfritt och öppen planlösning mot vardagsrummet. Stilrent helkaklad toalett/dusch med egen tvättmaskin. Till lägenheten hör dels vanligt förråd men även matkällare.

Låg månadsavgift i den stabila, populära föreningen RBF Falköpingshus nr 5 där även tv och bredband (100/100) ingår i månadsavgiften. Här bor du med närhet till bl.a. Ållebergsgymnasiet, mataffär, fritidsanläggningar och med ca 15 minuters promenad till resecentrum.

Välkommen på visning!


Boarea
30.5 kvm
Avgift
2 338 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-08-22

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Karlebygatan såldes av oss 2023-08-22. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Karlebygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.