Vallstigen 3

Vallstigen 3

Slutpris

2 400 000 kr


Fåraberget— Falköping

Vallstigen 3


Slutpris
2 400 000 kr

Fåraberget— Falköping

Trivsam villa med dubbelgarage i barnvänligt område

Stig in i ett trivsamt hem på Vallstigen 3, en välskött villa i 1,5-plan med källare. Beläget i ett idylliskt och barnvänligt område med närhet till både förskolor och skolor. Ett perfekt hem för den växande familjen!

Här möts du av en varm och inbjudande entréhall med plats för avhängning vidare nås en nyrenoverad 2022 toalett/dusch vilket genast ger en känsla av hemtrevnad och funktion.Toaletten som går i varma grå toner och med stilrena svarta detaljer, blir en plats för avkoppling och vardagslyx och erbjuder en harmonisk start på dagen. På entréplanet öppnar sig ett modernt kök i stilren design, vars högblanka luckor i en djup mörkgrå ton skapar en elegant kontrast till det vita kaklet. Inbyggnadsugnen och mikrovågsugnen gör matlagningen till en fröjd och umgänget med familjen blir naturligt och med den öppna planlösningen mot matrum skapar en naturlig samlingsplats för hela familjen.
Vardagsrummet bjuder in till mysiga stunder med stora fönster och en utgång till den stora inglasade altanen i sydvästligt läge, här finns plats för både vänner & familj. Altanen, en oas för både avkoppling och underhållning, är utrustad med skjutpartier längs ena kortsidan och är nåbar från både vardagsrum och matrum vilket gör den till en naturlig förlängning av ditt sociala utrymme. Här blir varje ögonblick en njutning, vare sig det är en lugn kväll eller en festlig tillställning. Entréplanet erbjuder även ett praktiskt sovrum i anslutning till entré som likväl kan nyttjas som hemmakontor. Ovanplan är en privat oas med master bedroom och toalett i anslutning. De två kattvindarna skänker inte bara karaktär åt rummet utan också gott om förvaringsutrymme. Ett extra sovrum fulländar övervåningen, vilket gör detta till det perfekta hemmet för barnfamiljen. Källarplanet imponerar med ett dubbelgarage, komplett med en praktisk förrådsdel. Här finns även en matkällare och en tvättstuga med klinker på golvet. Det är lätt att uppskatta den smidiga direktåtkomsten till huset från det rymliga dubbelgaraget. Tvättstugan är utrustad med klinker på golvet och gör hushållssysslorna till en enkel match.
Vallstigen 3 har ett högt och fint läge i området och har ett strategiskt bra läge nära både skolor samt flertalet idrottsanläggningar.
Bostaden är förbesiktigad och dolda fel-försäkrad, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp".

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
104/79 kvm
Driftkostnad
41 797 kr/år
Tomtarea
514 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-02-12

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Vallstigen såldes av oss 2024-02-12. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Vallstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.