Brismet 2

Brismet 2

Slutpris

1 005 000 kr


Grästorp

Brismet 2


Slutpris
1 005 000 kr

Grästorp

Mysig villa med stor tomt.

Välkommen till Särestad Brismet 2. Här finner du en trevligt renoverad en och en halvplansvilla med tomt på hela 7900 kvm. Bostaden är smakfullt renoverat i moderna färger som varvas med original tak, dörrar och golv. På entréplan finner du kök med matplats, vardagsrum, helkaklat badrum och ett sovrum. På övervåningen finns stort allrum och ett sovrum. Här finns också möjligheter att installera ytterligare badrum. Stora förvaringsmöjligheter finns i de angränsande vindsutrymmena. På tomten står flertalet fruktträd och möjligheter till odling finns det gott om. Fastighetens framfartsväg ansluter till rv 44 och här finns också busshållplats för vidare färd mot exempelvis Skövde och Trollhättan.

Varmt välkomna på visning !


Boarea/biarea
95/11 kvm
Driftkostnad
9 910 kr/år
Tomtarea
7 921 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-11-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.