Härnelius gata 2

Härnelius gata 2

Slutpris

1 205 000 kr


Grästorp

Härnelius gata 2


Slutpris
1 205 000 kr

Grästorp

Trevligt hus på hörntomt

I Grästorp, på lättskött hörntomt i barnvänliga kvarter ligger denna hemtrevliga bostad i ett och ett halvt plan. På både fram- och baksida finns gräsmatta och uteplatser för härliga stunder utomhus. På framsidans altan lyser solen hela eftermiddagarna.

Entréplan rymmer hall, groventré/tvättstuga, vardagsrum och matsal i fil samt duschrum och ljust kök. Från vardagsrummet kommer man ut på baksidans stenlagda uteplats. På ovanvåningen finns de tre sovrummen samt duschrum. Bra förvaring i form av garderober och två klädkammare finns också. Fristående garage för en bil med vidbyggt förråd hör även det till fastigheten. Parkerar gör man på egen asfalterad uppfart.

Grästorp är en liten, framåt kommun och bor man i centralorten har man nära till allt; skolor, butiker, natur och cykelavstånd till det mesta. Föreningslivet i kommunen är mycket aktivt och det finns aktiviteter som passar de flesta.


Boarea
136 kvm
Driftkostnad
31 328 kr/år
Tomtarea
521 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-07-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.