Tengenevägen 28 / Grästorp

Pärla för den händige

Slutpris
800 000 kr
Boarea/biarea
112/50 kvm
Driftkostnad
23 377 kr/år
Totalareal
729 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-01
Bostaden är såld!

Denna villa på tengenevägen såldes av oss 2019-10-01. Se alla våra försäljningar i Grästorp samt även på tengenevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grästorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Tengenevägen 28 finns en villa med bra läge intill idrottsanläggningar för b.l.a. fotboll och ishockey. Intill finns även förskola, skola, bygdegård, camping och badhus.

Huset har påbörjade renoveringar och det finns dessutom möjlighet att sätta sin personliga prägel på sitt nya boende. 2018 sattes hemmets hjärta in, d.v.s köket, då utrustades det samtidigt med nytt värmesystem i form av en luft-vattenvärmepump samt att dränering runt huset påbörjades.

Grästorp är en gemytlig, liten, framåt kommun och bor man i centralorten har man nära till allt; skolor, butiker, natur och cykelavstånd till det mesta. Föreningslivet i kommunen är mycket aktivt och det finns aktiviteter som passar de flesta.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Grästorp

Grästorp, beläget vid riksväg 47, är huvudorten i kommunen med samma namn och har cirka 3000 invånare. Här finns all service man behöver som vårdcentral, skolor, Lunnevibadet, butiker och restauranger. Bra kommunikationer till kringliggande kommuner från Grästorp resecentrum.

Nöjen i Grästorp

I Grästorp finns biograf som visar både film och konserter. Här finns också kulturhus som arrangerar bland annat föreställningar och utställningar. Nossan Ljusfestival lockar 27.000 besökare per år. Här arrangeras även Bonnamarknad, Kulturvecka och allsång sommartid.

Sport och fritid i Grästorp

I Grästorp finns idrottsföreningar med verksamheter som ishockey, golf, fotboll, bågskytte och ridning med mera, men även hembygdsföreningar, konstförening, släktforskning, sångkörer och mycket annat. Lunnevibadet erbjuder badmöjligheter. Närheten till naturreservatet Dättern, promenadstigar, motionsslinga och cykelvänliga vägar bidrar till att Grästorp är trevligt att bo i.

Kommunikationer

Från Grästorp resecentrum går bra kollektivtrafik, tåg och buss, till bl.a. Lidköping, Vara, Trollhättan, Vänersborg och Göteborg. Även i övriga kommundelar kan man enkelt ta sig runt med buss.

Skolor/förskolor i Grästorp

Samtliga skolor, åk 1-9, förskolor och fritidshem ligger samlade i centralorten Grästorp. Gymnasieskolor hittar man i grannkommunerna Lidköping, Vara eller Trollhättan.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.