Furulundsvägen 12 / Herrljunga

Trevlig enplansvilla i centrala Herrljunga

Slutpris
1 290 000 kr
Boarea
94 kvm
Driftkostnad
29 815 kr/år
Tomtarea
698 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-07-10
Bostaden är såld!

Denna villa på furulundsvägen såldes av oss 2019-07-10. Se alla våra försäljningar i Herrljunga samt även på furulundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Herrljunga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Furulundsvägen 12 i Herrljunga ligger denna enplansvilla med garage. Kvarteret är lugnt och barnvänligt och det är nära till centrala Herrljunga med all service som behövs. Folkpark och idrottsplats med motionsspår finns också nästgårds.

Det fina köket från Marbodal är från 2011 och även toalettrum och tvättstuga renoverades då. Härligt vardagsrum i öppen planlösning med hall, kök och matplats samt tre sovrum erbjuds här.

Stor altan under tak med utgång från både vardagsrum och tvättstuga ger plats för mysiga utekvällar. I det vidbyggda garaget finns även ett stort förråd med plats för allehanda trädgårdsredskap.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Herrljunga

Herrljunga, huvudorten i kommunen med samma namn, har ca 4 000 invånare. Orten har mycket goda kommunikationer och tåg till bl a Stockholm och Göteborg stannar här flera gånger per dygn. Stora industrier såsom Fideltronik och Starsprings ger många arbetstillfällen lokalt. Herrljunga har ett centrum med de butiker du kan behöva, t ex livsmedel och som de själva säger; Sveriges minsta galleria.

Nöjen/handel i Herrljunga

Herrljunga har ett centrum med de butiker du kan behöva, t ex livsmedel och som de själva säger; Sveriges minsta galleria som rymmer bl a klädbutik. I Herrljunga finns en biograf och i närliggande orten Mörlanda finns bowlinghall.

Sport och fritid i Herrljunga

Flera idrottsklubbar är aktiva i kommunen och sysslar med bl a fotboll, innebandy och gymnastik. Simhall, gym och idrottshall finns i Herrljunga för den som vill aktivera sig. Bygden kring Herrljunga är rik på fornminnen och många intressanta utflyktsmål, t ex Nycklabackens gravfält från järnåldern, finns i närområdet.

Kommunikationer

Herrljunga har mycket goda kommunikationer och tåg till bl a Stockholm och Göteborg stannar här flera gånger per dygn.

Skolor/förskolor i Herrljunga

I Herrljunga finns skola åk 0-9 och även en mindre gymnasieskola.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.