Asmundared 1 / Asmundared / Kinnarumma / Borås

Smakfullt renoverad villa i idylliska Asmundared

Boarea/biarea
157/109 kvm
Driftkostnad
45 991 kr/år
Tomtarea
3 171 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2019-06-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Häggårda Asmundared såldes av oss 2019-06-09. Se alla våra försäljningar i Kinnarumma samt även på Häggårda Asmundared

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Asmundared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en sexrumsvilla belägen i idylliska Asmundared. Här har ni ett karaktärsfullt, vackert och påkostat boende med kakelugn, fina ytskikt och vackra ljusinsläpp. Huset har en utmärkt planlösning och en stor pool i söderläge.

Invändigt sett finns här mycket att lyfta fram. Här hittar du till exempel ett hemtrevligt och mysigt vardagsrum, ett stort, ljust och lantligt kök, ett smakfullt och elegant badrum samt fyra sovrum.

Även husets utvändiga fördelar är värda att uppmärksamma. Huset omges av en stor, välskött och lättskött gräsmatta. Till höjdpunkterna hör en stor och solig altan med pool och plats för soffgrupp och grill. I anslutning till huset finns ett stort garage med bra förvaringsmöjligheter och plats för två bilar.

Fastigheten är attraktivt belägen i trevliga Asmundared perfekt för dig som vill bo på landet men samtidigt med rimliga avstånd till kommunikationer och service. Här kan du vakna till fågelsång och trädens sus, och ändå ta dig till jobbet med en bekväm biltur.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.