Edsvära Stommen 5

Edsvära Stommen 5


Edsvära— Kvänum— Vara

Edsvära Stommen 5Edsvära— Kvänum— Vara

Avstyckad gård med bra uthus

Omgiven av hästhagar ligger denna avstyckade gård strax utanför Edsvära samhälle.

I uthusen finns plats för djurhållning i liten skala eller kanske vill man använda utrymmena till verkstad eller kanske lokal för egen verksamhet. Utöver ladugården finns även brygghus och vagnslider samt hönshus. Huset omges av en stor trädgård med möjligheter för den som vill odla själv och här växer flera fruktträd, bl a bigarrå.

Bostadshuset om ett och ett halvt plan består av sex rum och kök, varav upp till fyra sovrum. Entréplan rymmer flera gemensamma utrymmen, tvättstuga samt kök. Här finns också ett utrivet badrum. På ovanvåningen finns sovrummen samt ett duschrum. I bostaden finns möjlighet att sätta sin egen prägel, då det behövs förbättringar på sina ställen.

I Edsvära finns en friförskola/fritidshem och till Kvänum med övrig service som skola, butik och restauranger är det ca 8 km.


Boarea
138 kvm
Driftkostnad
42 961 kr/år
Tomtarea
6 035 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-11-14

Mäklarhuset Vara/Lidköping

Denna villa på Edsvära Stommen såldes av oss 2023-11-14. Se alla våra försäljningar i Kvänum samt även på Edsvära Stommen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad