Hackelsegatan 1 / Majåker / Lidköping

Rymlig tvåplansvilla på Majåker

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea/biarea
202/8 kvm
Driftkostnad
32 993 kr/år
Tomtarea
1 171 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Hackelsegatan såldes av oss 2019-05-30. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Hackelsegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Majåker är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna rymliga tvåplansvilla på stor hörntomt på Majåker. Här finns gott om sociala ytor och fyra väl tilltagna sovrum. Helkaklat och lyxigt badrum på entréplan och på ovanvåningen finns givetvis även bastu och dusch! Via glasade skjutdörrar nås ett stort trädäck om ca 130 kvm där solen kan följas under dagen. Kronan på verket är husets insynskyddade spabad med plats för sex personer. Uppvärmning via jordvärme vilket leder till låg driftskostnad och fiber finns installerat. Huset ligger i en trivsam och lugn omgivning med skog och elljusspår precis bakom knuten. Kanonläge för barnfamiljen med endast 900 meter till förskola samt nybyggd låg-mellanstadieskola. På Majåker kan barnen fritt cykla omkring på områdets bilfria gång- och cykelbanor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Majåker

Majåker är ett trevligt bostadsområde strax söder om stadskärnan.

Barnvänligt och trivsamt område.

Majåker är ett trevligt bostadsområde som ligger strax söder om stadskärnan. Tillfartsvägen går runt området vilket gör att det ej är onödig trafik direkt i boendemiljön. Fina cykelvägar leder in till centrum och till idrottsanläggningar.

Fritid

Fina grönytor för lek och rekreation.

Kommunikation

Flertalet busshållplatser finns i området. Med stadsbussen tar det endast 7 minuter in till Nya stadens torg.

Familjeliv

I närområdet finns nybyggd skola för årskurs 1-6 samt förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.