Kockgårdsgatan 2 F / Majåker / Lidköping / Nyproduktion

Påkostat radhus på Majåker

Kvarteret Salvian
Slutpris
3 050 000 kr
Boarea
129.5 kvm
Driftkostnad
24 650 kr/år
Tomtarea
155 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-12-23
Bostaden är såld!

Denna radhus på Kockgårdsgatan såldes av oss 2019-12-23. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Kockgårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Majåker är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har ni möjlighet att köpa områdets sista radhus. Detta trivsamt boende är fullproppat med läckra tillval. Här finner vi ett snyggt kök med köksö och öppen planlösning mot vardagsrum. Golven är vitlackad 3-stavsparkett och i tak finner vi infälld led-belysning. Helkaklade våtrum, ett på varje plan. Givetvis är fiber är indraget, marksten på plats, osb-skivor i alla innerväggar och förrådet är isolerat. Stor uteplats i form av trätrall med eftermiddags- och kvällssol. Färdigt för inflyttning helt enkelt!!

Nu har du möjlighet att förvärva ett snyggt radhus i Majåkers nyaste kvarter. Här finner vi ett nyckelfärdigt hus med moderna och kvalitativa materialval. Eller vad sägs om kök från Ballingslöv, vitvaror från Siemens och 2,5 meter i takhöjd. Detta lättskötta hus lämpar sig perfekt för dig som värdesätter din fritid! Här kan barnen fritt cykla omkring på områdets bilfria gång- och cykelbanor.

Tillträde enligt överenskommelse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Majåker

Majåker är ett trevligt bostadsområde strax söder om stadskärnan.

Barnvänligt och trivsamt område.

Majåker är ett trevligt bostadsområde som ligger strax söder om stadskärnan. Tillfartsvägen går runt området vilket gör att det ej är onödig trafik direkt i boendemiljön. Fina cykelvägar leder in till centrum och till idrottsanläggningar.

Fritid

Fina grönytor för lek och rekreation.

Kommunikation

Flertalet busshållplatser finns i området. Med stadsbussen tar det endast 7 minuter in till Nya stadens torg.

Familjeliv

I närområdet finns nybyggd skola för årskurs 1-6 samt förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.